IG, UHUUUU, H3H3H

TODILOOU!
hur mår ni?
Jag mår väl helt okej, har fått veta lite betyg, en del som jag är missnöjd med och en del som jag är nöjd med. Kan ju börja med att säga att jag fick ig i matte b. det sög ju, som fan.
Men fick Vg på både japanska och Idrott, med tanke på att jag varit borta sjukt länge pga av allt så är jag jätte nöjd med dom betygen. Resten har jag inte gjort klart allt i men tror jag vet vart jag ligger där.
Falukalaset denna helg, känns inge pepp alls eftersom vädret kommer suga men ska ner en sväng med Adelina imorgon och kolla på Rix Fm festival. Nu ska jag kanske göra klart lite plugg och sen ta en dusch eller något, ha det fint fina ni!

NEW IN

Älskar Peace tröjan, dagens bästa köp, helt klart! Jag som sa att jag aldrig mer skulle shoppa på Gina, antar att det här blir sista gången.

NEON GREEN

Älskar dessa shorts, älskar den gröna färgen, tror jag fått en crush på gröna saker, grönt är så snyggt!

SKA BLI BLOND

Nu har jag tagit steget och ringt till frissan, hårklippning och färgning är det som gäller nu, ska bli sjukt spännande!
Är lite osäker på vilken blond färg jag vill ha, vill inte ha så ljust att det ser fejk ut, men samtidigt inte för mörkblont heller. Några tips?


NEW IN


TOFTBYN INATT

Snart ska jag åka till Toftbyn och mysa med världens gosigaste inatt, har saknat henne så!

SOMMARDAGAR


MORS DAG

Hur mycket jag än längtar och tänker på dig så finns det ingenting som kan ta dig tillbaka. Nu när värmen och solen har kommit vet jag hur glad du skulle varit, jag vet att du skulle legat ute och solat varje dag, frågat om vi skulle åka till stranden och sola tillsammans. Jag vet hur du skulle gå i dina sommarklänningar och säga att det känns som att vi är utomlands. Det finns så mycket jag skulle vilja ge dig och så mycket jag skulle vilja säga dig bara för att jag skulle få se ett leénde, du vet att jag saknar dig, och att jag älskar dig, för det berättar jag för dig innan jag somnar varje kväll. Jag går på stan och ser så otroligt mycket saker som påminner om dig, åhléns restaurangbild på kaffekopppen där skummet är format som ett hjärta, som din profilbild på facebook, eller alla kläder i affärerna som är så typiskt dig och jag tänker att om du var här, så skulle du ha burit dom. Jag vet att du inte ser detta, men om jag kunde, så skulle jag göra allt för att få dig att veta, att du finns i mina tankar varje dag och att varje andetag, tar jag för dig. För du, är min älskade mamma som alltid kommer finnas i mitt hjärta och jag längtar tills jag får se dig igen.♥ Du ska veta att det är så svårt och jobbigt att inte veta varför du är borta, det finns inte ord, inte ens mina tårar kan förklara hur ledsen jag är. Det enda jag hoppas är att du har det bra och att du ser mig, Robin och Jossan och att vi gör dig stolt.

du är värd att vara i paradiset, och jag hoppas att änglarna kramar dig från mig.


GRILLA?

Jag, Kevin och Johannes  beslöt oss för att åka till Svärdjö för att dra igång sommaren med lite grillat, men vädret vände totalt och nu sitter vi här, hungriga och spelar xbox och väntar på att solen ska komma fram igenoch att regnet ska försvinna.
jag har köpt två grejer idag som jag visar sen, bloggar från Kevins ipad så kan inte lägga in bilder.
See you guys later!


NEW IN

endast 250 kr på scorett!

AND YOU ARE THE PERFECT THING TO SEE"


BRA DAG

Heeeej alla nattugglor!
idag har det varit en bra dag, alla soliga dagar är bra dagar, håller ni med?
hade en lektion idag som knappt ens var en lektion, har bokat in riskettan med Kevin och Elin, gått på stan, shoppat ett par sommarskor (skönt!) och köpt glass med bäbbe.
Sen har jag faktiskt gjort lite nytta också, har skickat in 4 skoluppsattser idag och även fast jag inte gjorde dem så noggrant så har jag i alla fall skickat in dem och jag har det gjort, känns as skönt, så nu har listan minskat betydligt. Nu hoppas jag bara att jag får G på nationella provet i matte så jag slipper oroa mig nå mer över det. Skulle bli överlycklig, ordagrant.

GRATTIS JOSEFINE

Idag fyller min syster år så här får du ett supergrattis på 14 årsdagen från mig!
jätte fin bild btw! :)

NATIONELLT PROV IMORGON - BLÄ

Imorgon har jag, och säkert många fler nationellt prov i Matte, jag vet att det inte bara är jag som hatar matte och jag känner så starkt att jag kommer få ig i matte b kursen, jag förstår absolut ingenting. Och det känns crap. åt helvete. Jag som ville klara kursen och aldrig mer ha matte, men nejnej jag får ig och får läsa om kursen på folk som är ett år yngre, känns ju kul. Blä. matte borde förbjudas.
den som raderar all matte får dom här <333333

ÅKTE PÅ MOTORVÄGEN IDAAAG

Fjärde gånge jag någonsin sitter och kör en bil, så åker jag på motorvägen i 110 km/h. Proud. Nej men det var kul, och jag är sååå pepp på att ta körkort nu, jag och Kevin har slagit vad, och jag får inte förlora!

TOMT UTAN NELLY

Är så tomt utan Nellsan i min säng, saknar henne verkligen här, hon och jag som brukade mysa varje minut vi var tillsammans. Vem ska nu ligga på min arm när jag sover, eller bita mig i ansiktet eller i mina fingrar. Vem ska hålla mig vaken om nätterna för att hon ska knåda in sitt ansikte i min kind, och vem ska jag ligga och krama på varje natt? :(
sötskrotan

PRATAR MED MIG SJÄLV

Hörni, jag vet inte vad felet är, men på sista tiden har jag börjat prata ganska mycket med mig själv, går och frågar saker och svarar till mig själv. Är det vanligt? Eller är det något fel? Kom på mig själv nyss då jag gick och tänkte ut samtal och vad man kan säga i vissa situationer och så svarar jag på det till mig själv. Antar att det är nått jag är inne i, nåja. Vi får hoppas att det går över så jag inte börjar prata med mig själv när jag är med folk, är jag så ensam verkligen?

STACKARS MÄNNISKOR

Det är när man ser såna här videos som man inser hur glad man är att man är frisk

MY HERO

Är hos Kevin nu, den enda personen jag kan prata om allt med och som jag kan vara väldigt djup med, den enda personen som får mig att må så bra från att vara på botten. Den som ger mig råd och förstår allt jag säger, han ger mig styrka att fortsätta och ger mig ett ljus att gå mot. När allting känns meningslöst finns han alltid där och säger så bra saker som får mig att tänka om. Med honom vid min sida kan ingenting gå fel. Massa kärlek till honom, all min kärlek till honom. Tack♥

NELLYBUS SKA KANSKE FLYTTA

Nu har det nått en gräns så jag bara inte orkar längre, eftersom att jag bara får kagomål på Nelly hela tiden trots att hon BARA är en katt om att hon är "ouppfostrad" och att ingen tycker om henne har jag nästan övervägt att min moster ska få ha henne ett tag, och så tar jag hem henne igen när jag känner att det är lugnt. Kanske efter en vecka eller om en månad, vi får se. Känns så jobbigt för mig för hon är nästan enda anledningen till att jag kommer hem, men nu ska jag tänka på henne och vad som är bäst för henne, och inte för mig. Kommer kännas så tomt utan henne och jag känner mig så otroligt elak, vet inte varför, men det gör jag. Jag trodde att jag kunde ge henne det bästa men det kunde jag inte.

JAG SKRIVER OM PRECIS VAD JAG VILL

Det är min blogg, där jag ska skriva av mig om vad jag vill, ingen kan komma och säga åt mig att jag inte får skriva vissa saker, duger det inte, nej men läs då inte min blogg. Jag skriver aldrig taskiga saker om någon, bara känslor. Är jag arg på något eller någon, ja då skriver jag det. Om någon anser att det är påhopp så kanske ni lär se i mitt perspektiv istället. Jag är ingen elak person och jag har hela livet tänkt på alla andra, men det är nu jag börjat tänka på mig själv och då blir folk sura på mig, förstår inte riktigt, tycker dem att jag blivit självisk nu när jag äntligen insett att det ibland är jag som måste må bra och att jag ibland måste tänka på mig själv i första hand. herregud.
Såna människor orkar man bara inte med.

TIPS PÅ BRA DATOR NÅN?

Får bokstavligt talat damp på min skoldator, för nån dag sen bara slängde jag ihop den hårt som fan för jag vart så arg, hur kan man ens beställa sån skit? Kommer in på en hemsida efter ca 10 minuter och laggar ihop bara jag skriver. ren jävla skit är vad det är, så nu ska jag köpa en bättre dator, som inte laggar bara man lyssnar på lite musik.

BORTGLÖMDA BILDER

Hittade dessa bortglömda bilder nyss, jag och Samira hade en liten tripp genom stan en kväll, inte så händelserikt och den slutade hemma hos mig med äppelpajsbak och mys. :)
bb

KOLLAR BIG BROTHER OCH TAR DET LUGNT

God kväll på er fina läsare.
Sitter och glor på bb och tänkte slänga in ett sista inlägg för ikväll, är helt ensam hemma med Nelly och allt är knäpptyst och mörkt, det är så skönt men ändå för tyst. Ska fortsätta steka pannkakor sen och slå igång lite musik och sedan sova. Vi hörs imorgon hörni.

KÄRA MAMMA

Kära mamma.
Jag saknar dig så mycket, så mycket att jag inte kan släppa tanken av att du aldrig kommer tillbaka.
Jag tänker att du ska vakna och komma tillbaka även fast jag innerst inne vet att du inte kommer.
Jag tänder ljus för dig och jag pratar med dig i hopp om att jag en dag kommer få ett svar. Ibland känner jag en doft som påminner om dig och det känns som att du vore här, jag vet inte om jag inbillar mig men låt mig i alla fall få tro att du är nära mig.
Jag kan inte acceptera även fast jag vet hur det ligger till, jag kan inte sluta tänka på dig även fast jag vet att jag har annat jag måste koncentrera mig på.
Jag förstår nu hur du kände när mormor gick bort, jag var ledsen och jag saknade henne, men jag förstod ändå inte sorgen du kände av att förlora din egen mamma, men nu gör jag det, och det gör så ont i hjärtat och så ont i magen varje dag, så ont att man ibland inte kan stå.
Det gör så ont av tanken att man inte viste att det viktigaste i ens liv fanns så nära och kunde försvinna så fort och att man insåg det försent. Att från en dag till en annan kan det bara vara borta och aldrig komma tillbaka, att från en dag till en annan kan allt vara slut.
Det spelar ingen roll hur mycket jag gråter, skriker eller ber att du ska komma tillbaka, det kommer aldrig ske och ingen kommer någonsin förstå innebörden av att förlora sin förälder förns det händer en själv. Ingen.
Jag saknar dig, och jag önskar att du vore här mamma, jag önskar att jag insåg hur viktig du var för mig, för nu finns det ingen kvar att hjälpa mig så som du hjälpte mig.
Vila i frid och jag längtar tills vi ses igen.♥
enda skälet till att den här videon finns kvar är att det är enda videon eller inspelningen med hennes röst på.

BIO

Har gått på väldigt mycket bio dom senaste veckorna, och tänkte tipsa er av i alla fall en av tre filmer jag sett-Avengers, Hunger games och American pie. Måste bara säga att den klart bästa är Hunger games, så om ni inte sett den måste ni se den, den var faktiskt riktigt bra. Avengers var nog ingen film för mig men tror Kevin tyckte den var bra, så för er som gillar action och superhjältar- se den. Sen till sist har vi American pie, som var helt okej, ingen film jag skulle kolla på igen, men det kanske är för att jag är efterbliven och inte sett en enda American Pie film (hehe). Föresten, har en liten blogglista jag ska följa så idag blir det några fler inlägg så håll utkik! :)

TODAYS LOOK


NEW IN - BIKINI


ETT IG KÄNNS VÄLDIGT NÄRA NU

Hej hörni!
Hoppas ni mår bra, jag är nog inne i en liten stressperiod nu, känner det i magen. Igår fick jag en gråtattack för att jag är så orolig över matten, ett ig känns verkligen inte långt borta nu, men jag fattar verkligen ingenting av matte B, helt sjukt vad efterbliven jag måste vara, jag har inte förstått nånting ur hela boken, usch vad arg jag blir, och idag har vi prov och jag känner ju att det inte kommer sluta bra direkt. Menmen, ett ig är bättre än ett streck så tar det som det kommer.
jag och bästa

PERFECT OUTFIT


DRESSES AND SHOES


PERFECT DRESS

perfekt färg, perfekt längd, perfekt design. perfekt. synd bara att man inte använder klänning.

I LOVE THE WAY HE MAKES ME FEEL

helt galet, det är helt galet hur mycket jag älskar honom. finns inte ord.♥
den enda som får mig att må så bra är du ♥

NU ÄR JAG PÅ G


VARUMÄRKE HIT, VARUMÄRKE DIT

Vad ni än gör, börja aldrig läsa affärsjuridik, det mest tråkiga och värdelösaste ämnet som finns, kanske därför dem ska ta bort den också? Har inte gjort en enda uppgift men är snart klar med min första, eller har gjort halva. Det är tråkigt och svårt, men har lärt mig lite grann i alla fall, om lagar och skit, sånt man inte märker. Väntar på Samirisen för vi ska ner på stan o leta bikini, orkar inte åka till Borlänge. Blev klar med mitt tal nyss till Svenska nationella så ikväll ska jag nöta in det, (om jag orkar) känns inte så viktigt.
Hejdåå pussppuusuus.

min fiina klass :) (Och ja, det är min mentor längst bak som gör minen)


SVAR TILL ANONYM

Anonym om VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE?:
när kommer svaren från frågestunden? :)
jadu, har typ glömt den, tycker det va lite snålt med frågor, men kanske i veckan, får se när jag får tid, mitt liv består av plugg just nu. Men ska försöka hinna! :)

VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGARE?

Det måste väl ändå vara jag det, heheheheheheh. skämta. har levt livet (pluggat, varit emo, gråtit, varit arg) mitt liv just nu. neeejdå, har skrattat lite också faktiskt. Det dånar som tusan i det klassrummet jag sitter i och har jag huvudvärk, ingen bra kombination. ska fråga om jag får gå ut, för er som bryr er. Hejdå
har heller inga nya bilder för råka tappa in mitt minneskort i min dator på något konstigt sätt

GODMORGEEEEEN

Hej och godmorgon kääraste läsare, hur mår ni? Jag är så glad på vädret, helt underbart.
Idag ska jag till tandläkaren en lång stund (ska kanske få tandställning) (buhuuu) menmen, kommer få snygga tänder sen i alla fall!
Sen ska jag till skolan en lektion och sen gymma med Kev, kommer bli en bra dag! Hejdå

LACKADE CYKEL

jag o Kev lackade min cykel i söndags tror jag det var, färgen blev inte som på burken men den duger och blev myycket snyggare än innan! Har tyvärr inte bild på hur den såg ut innan men den va inte snygg iaf! :)

SÅ SJUKT BRA HELG OCH SÅ SJUKT BRA HUMÖR

Är på så sjukt bra humör, och älskar allt och alla just nu. Har haft två jättebra dagar med Kevin, Johannes och lite annat folk, och märker nu hur mycket jag saknar att vara runt folk, och hur mycket jag saknar vissa människor.
lite bilder från idag :)

RSS 2.0