JAG ÄLSKAR KLUMPIGA SKOR

klumpiga skor är enligt mig nästan det snyggaste som finns. Nu är dem här skorna inte sådär dunder klumpiga men jag funderar ändå på att beställa dom. Förstå vad snyggt till sommaren!
Vad tycker ni?


dock är jag och klackar ingen bra kombination, men ändååå

TACK MAMMA OCH PAPPA

Detta fick jag av mamma, pappa, Therese, robin, isa och Adam + pengar.
Önskar bara mamma var här så det kunde kännas som vanligt. Är i alla fall jätte glad och när studiebidraget kommer ska jag och Adelina shoppa. Yääääss! Som jag längtat! Sen efter mammas begravning ska jag och älskling försöka åka iväg till Stockholm ett par dagar (förhoppningsvis ett lov) och bara komma bort och ha kul och försöka tänka på annat. Kram på er. Jag är så glad och jag älskar mina fina vänner och min familj som har ställt upp så otroligt mycket för mig. ♥

18 ÅR

Nu är jag 18 år, känns ärligt talat inget speciellt. Har ju liksom inte direkt nån glädje till att fylla år just nu som ni kanske förstår. Men i alla fall, ska försöka vara så glad som möjligt, idag nån gång kommer först Elin förbi en sväng och sen kommer Samira och lämnar min japanskabok, hon har till och med sagt att hon ska sjunga. Söta mina vänner är.

TACK VÄRLDENS FINASTE VÄN

Du och din familj är väl alldeles för söta! ♥

SKULLE GÖRA ALLT FÖR EN YNKA LITEN KRAM

Den här dagen har varit jätte jobbig, vi har fått lite information om vad som skulle kunna vara orsaken, och det gör mig så arg, och så ledsen att det kan vara på det viset. Att den saken som skulle hjälpa henne genom diabetesen istället tog bort livet från henne. Har inte ord, det gör mig så fruktansvärt ledsen att hon kanske dog för en sån sjukt jävla dum grej. Av ingen mening.
Har min Ben&Jerry att vara med ikväll och gråta med, skulle helst av allt behöva en kram, men jag orkar inte fråga om nån vill komma. kram på er, hoppas ni haft en bra dag i alla fall.

STAN MED MIA IDAG

Det var skönt att gå på stan idag, även fast jag bröt ihop ganska många gånger. Men jag antar att jag inte kan göra så mycket åt det. Det blev väldigt mycket prat men fick även med mig en tröja hem som jag är toppnöjd med. Imorgon kommer Sofia hit med japanska papper till mig så ska väl plugga japanska eller något. Senare ska vi till mammas lägenhet och träffa prästen, vi ska prata om vad han ska ta upp och sen ska vi väl bestämma lite mer om dödsannonsen och klädsen. Det är fortfarande helt obegripligt för mig och jag gråter mesta delen just nu. Även fast jag inte gråter när jag är med dem i min familj så kommer tårarna när jag är själv. Även fast jag ler så har jag fortfarande tankarna i huvudet på mamma. Jag saknar henne så och skulle göra vad som helst för att få se henne en enda gång till och ställa allt till rätta. ♥ Fick veta lite saker idag som gjorde mig glad av mammas kompis, mamma hade sagt saker om mig och mina syskon och jag kan inte förstå att jag inte får träffa henne igen.

DET GÅR BARA INTE

Det här har varit den värsta dagen nästan, det är nu jag börjar inse, har gråtit i nån timme nu och kan inte sluta, jag vill bara få svar på mina frågor men hon svarar ju inte på dom. Jag vet att ni är nyfikna och har besöksrekord nu tack vare det här, men jag bryr mig inte, jag måste få skriva av mig och har inte papper och penna tillgängligt och mitt word fungerar inte. Jag bryr mig inte vad ni tycker om mig, om jag är för ytlig eller ej. Jag älskar min mamma och jag säger allt jag vill för att få folk att förstå att jag älskar henne, saknar henne och avgudar henne. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, jag tycker det är så orättvist, att min mamma skulle dö, att mina syskons mamma måste dö, min lillasyster är 13 år. och det fanns inte ens nån orsak till varför hon dog. Jag blir så arg!! Varför tar Gud ifrån allt gott? Av noll anledning. Det fanns ingen, det bara hände. det är så sjukt och jag blir ledsen bara jag tänker på det. Jag trodde jag skulle ha en mamma som såg när jag växte upp, som såg när jag gifte mig, skaffade barn, jag trodde min mamma skulle få leva ett långt liv, uppfylla hennes drömmar, bli mormor, farmor o.s.v. Men antar att Gud är orättvis, livet är orättvist, allt är orättvist. Just nu vill jag bara säga att, livet kan ta sig. Är trött på allt den här skiten.

FRIENDS

Det blir ingen skola för mig denna vecka, känner att det är alldeles för jobbigt efter helgens bravader. Idag var det riktigt jobbigt. Det är det jag är rädd för, det som hände idag, att så fort jag får en kram av en vän att jag börjar gråta. Jag vet att det är okej, men det är ändå jobbigt. Därför tänker jag träffa mina vänner efter skolan och gå nästa vecka. Även fast det här inte är över efter den här veckan så kanske jag börjar förstå och smälta saker lite bättre. Jag kommer gråta ändå när jag kommer till skolan, jag vet det. men jag kanske kan hantera det bättre då.
Imorgon ska jag vara med Samira, känner att jag måste vara med lite vänner nu och jag ska vara mer med mina vänner, det är ett löfte!
Förövrigt sitter jag och försöker skriva en fin dikt om mamma till annonsen, ni får kanske se sen, ska göra mitt allra bästa ♥

DET ÄR JU ENDÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Ta hand om alla ni älskar idag hörni!

I LOVE YOU, I'M SORRY FOR TELLING YOU TOO LATE.


ALLA HAR FÅTT ETT HEM

Jag är glad att allt har löst sig med våra djur, vi hade två katter och en hamster men nu har alla fått ett hem, min katt Nelly fick följa med hit till pappa och det går jätte bra med den andra katten som tur är. Jossan tog med sig hamstern till sin pappa trots att han är alergisk så jag hoppas det går bra. Sen flyttade vår andra katt ut till Toftbyn med min moster, tror hon kommer stortrivas där ute på landet då hon kan gå som hon vill.

JAG KAN LE, MEN DET KÄNNS KONSTIGT

Det känns verkligen konstigt, fortfarande som en dröm, jag sitter och väntar på att få ett sms om vart jag är, eller om jag kommer hem eller ett samtal. Men nej, ingenting kommer, inte från henne i alla fall. Det här är det hemskaste som någonsin har hänt mig, det går inte att jämföra med något jag varit med om. Jag pratar med henne men får inget svar, jag vill bara att hon ska göra något tecken för att visa att hon lyssnar eller är här. Men jag får ingenting, det här suger. Jag är verkligen ledsen att jag inte gjorde något innan, gjort saker bättre så man i alla fall inte behövde ha någon ånger över saker och ting. Jag antar att det är nu alla nyfikna människor kommer fram och frågar hur man mår när dem egentligen inte bryr sig, utan bara vill veta vad som hände, men dem personerna har jag valt att inte svarat till. folk som man aldrig sagt ett ord till. Jag uppskattar alla som skriver och frågar hur det är. Det gör jag verkligen. Jag kan le, jag kan skratta, även fast det är svårt. Och jag kommer på mig själv med det och går genast tillbaka till tyst. Jag vet att jag måste få le, att mamma vill det, men det är så svårt att tänka på att man ska vara glad när ens mamma har dött. Det känns som att man måste vara ledsen, man måste tänka på henne och sörja ett tag.
Nu är jag hos Kevin, han får mig att må bra, och tänka på annat, trots att jag gråtit nästan hela tiden så känns det bättre att gråta i hans famn. Jag älskar hela min familj, släkt, vänner, Kevin. Ni får mig att må bra och jag är så glad att jag har er. Jag vet att jag kan räkna med er!♥
Jag kommer tänka på dig varje dag tills vi ses igen.

ÄLSKADE MAMMA.. DU KOMMER FINNAS I MITT HJÄRTA.

Jag skriver detta till er på facebook som inte verkat fatta min statusuppläggning, trots att den är solklar. Ja, min mamma gick bort igår, och jag kan inte beskriva känslan jag har just nu, det är allt blandat från ilska, ånger och saknad. Ångrar alla onödiga bråk, att jag gick ifrån henne den kvällen men samtidigt viskar jag när jag är själv att jag älskar henne och jag skulle gjort saker bättre. Men det är väl så det är antar jag? Att man inser inte vad man har förns man förlorar det, och det är ju förjävligt, varför kan man bara inte inse det direkt.
Jag har fortfarande inte förstått att hon är borta, det kändes som en stor fet lögn när min bror berättade i telefonen, jag viste inte hur jag skulle reagera, jag bara satte mig ner på golvet och skrek allt jag kunde, sparkade hål i Kevins vägg till och med. Jag mår så otroligt dåligt nu, gråter, så fort nån kramar mig, så fort jag är ensam och bara jag får en liten tanke över. Ja, inprincip hela tiden. Det är så svårt att föreställa sig att det faktiskt kan hända en själv, att man kan förlora en mamma, ett syskon, en mormor. Jag vet inte riktigt hur jag kommer reagera när jag riktigt förstår att hon inte kommer komma tillbaka, att det inte är nån dröm, jag hoppas fortfarande att nån ska väcka mig snart så jag kan gå och göra allt bättre, ge min mamma en kram och säga att jag älskar henne.
Livet är oförutsägbart, berätta för dem ni älskar att ni älskar dem, innan det är försent, gör inte som jag och gå och vänta på bättre tider, nu har jag nått att ångra hela livet. Jag vill bara säga att jag älskar dig mamma och jag hoppas du har det bra där uppe med mormor. Jag vet att du har saknat henne. ♥
Jag har så mycket mer i mitt huvud just nu, men jag väljer att hålla det privat, jag hoppas ni förstår.
älskade fina mamma.♥

-

jag vill träna, jag vill sola, jag vill ha sommar, värme, jag vill ha lov, jag vill ha musik, jag vill ha shorts, linnen, bara fötter, jag vill bada, jag vill ligga på gräset, i den varma sanden, jag vill kramas, pussas, använda solglasögon för att solen är så stark, vill lägga undan alla vinterkläder, vill plocka blommor, vara snygg, vara brun, ha bikini, ha sommarjackor, kvällar med vänner, grilla, cykla, jogga utomhus, vara galen, leva, skratta, jag vill vara lycklig, jämföra den bruna huden med den vita, sommarjobba i solen, äta jordgubbar med glass och grädde, vattenkrig, shoppa sommarkläder, sommarkor, åka utomlands, träffa människor som talar ett annat språk, få vänner, umgås, åka bil, åka moppe, åka på utflykter, äta picnick, bygga sandslott, åka vattenrutchkana, äta på restaurang, köpa fina smycken, sova i underkläder för att sommarnätterna är så varma, tälta, fiska, grilla på stranden, åka båt, simma, leva livet.



DAGAR SOM DENNA BORDE MAN FÅ STANNA HEMMA

Fy usch och blä säger jag för iskalla dagar, när det är såhär kallt borde dem ställa in skolan så man får ligga kvar under täcket och sova istället. Men nej, man måste nästan springa till skolan för att inte frysa fast i marken. Ibland önskar man att man blev sjuk. Men!, snart är det helg oho vad det ska bli skönt!

LAST LESSON

Nu har jag min sista lektion men jag vet inte om man behöver vara här. Längtar tills fredag, då ska jag och min mysiplupp mysa. Längtar som tusan efter honom! ♥

8 FEBRUARI

Yeyyeyyeyeyeyey, hejhej!
Tack för alla fina komentarer -Britt-marie, Claes och Ulla! ♥

TODILOOOU!


DAGENS OUTFIT


SÖTKLUMP

Jag har världens finaste katt.

1 1/2 ÅR KVAR AV SKOLAN

Tjohej!
Sitter i skolan och dör, är så skoltrött även fast vi har hur chill som helst, vi gör typ ingenting. Vem sa att tvåan var jobbigast?! Eller så är jag så otroligt trött på skolan nu när jag vet att jag bara har 1 1/2 år kvar, och denna månad fyller jag 18 och då kan jag sjukanmäla mig själv och jobba hemma istället lite då och då, sköönt!
snart lov, sen lov igen och sen sommarlov. fy vad skönt, håller ni inte med?

HEHEHEHEH. -_^





GYMMET IDAG

Idag ska jag och plutten dra till gymmet, har bestämt att jag ska dra dit ca 3 gånger per vecka. Får se om jag lyckas. Nu inväntar jag bara att klockan ska bli 1 så hans klockan ringer så han kan vakna. Jag vaknade typ 11 så jag har setat här och väntat ett tag. Menmen, vad gör man inte om man har en trött pojkvän. ♥



PURKEN BF

Tjohoo! wzup? skämta.. jag är trött i benen, mensverk, ont i munnen, har en purken pojkvän som vill att jag håller tyst. Livet leker ibland, hihihihihihih!
Var och gymmade idag med Adelina, det var ganska litet men ändå skönt att det var litet. glömde min vattenflaska också. fan. jag glömmer alltid mina vattenflaskor..
Prutt. Aja, nu ska jag gå och slicka på nånting. se you later.



BARBIE MOVIE- ENGELSKA FILM

Vi vet att vi säger fel uttal på fettisch.

GYM

hejhallå!
Vad gör ni och hur mår ni?
Jag är trött, men ändå pigg.. Har skit ont i gommen på högra sidan av okänd anledning. I alla fall. Jag är såå glad att det är fredag! Jag har trott att det är måndag idag typ hela dagen och sen igår. Har nämnligen typ vart ledig två dagar så det har kännts som en helg. Asum!
Idag ska jag och min vän Adelina gymma och ska förmodligen skaffa gymkort. Kommer bli askalas, eller vad man ska säga. Ni får ha det toppen!
Alltså det är helt sjukt vad skabbig Nelly såg ut när jag fick henne, och hon var helt otroligt undernärd. Titta bara på pälsen vad äcklig. Nu är hon jätte len och mjuk.

ÅSBO

Var på friluftsdag och åkte i åsbo med Elin, Sofia och Aldina idag, var väl inte så värst kul med tanke på att mina händer och fötter förfrös men dem åken vi åkte var väl kul. höhö. Nu sitter jag nyduschad och väntar på att min prutt ska komma hem!


RSS 2.0