NEW HAIRCOLOR

Färgade håret igår, själv.. vilket ledde till en del ojämnheter. Men skit samma liksom.
Vad händer idag på nyår?

I'M JUST A THOUGHT AWAY FROM YOU.


NEW IN


FYRA AV MINA JULKLAPPAR


BIGGEST LOVE


LÄSKIGA MÄN

jag tror jag borde sluta tänka att alla människor är snälla och hjälpsamma, igår blev jag faktiskt riktigt rädd, så rädd att jag började gråta faktiskt. Klockan blev lite för mycket och jag skulle gå hem från Kevin, klockan var väl runt halv 2 på natten ungefär. Och för er som inte vet så bor han nästan högst upp i svärdsjöbacken.
När jag kommer till första övergångsstället tar jag ur musiken ur mitt högra öra och bara koncentrerar mig på vägen. Det är helt tomt på vägen och ingen människa eller bil passerar. Då, i mörktet nästan längst ner i backen ser jag en man kommandes på samma trottoar som mig, men går snabbt åt sidan bakom en gammal skola. Jag blir fundersam och ber Kevin ringa mig. Och så fort jag ska trycka på "svara" ja gissa vad som händer då? Ingen service på mobilen, nehe as bra. Här är jag ensam på en väg med en man som står bakom ett hörn och väntar på att jag ska gå förbi. Jag går över vägen till andra trottoaren men väntar först och ser om jag får tillbaka servicen men det ser ganska tungt ut, så jag klickar på starta om och börjar sakta gå nerför backen, när jag kommer till den gamla skolan ser jag att mannen står kvar där bakom hörnet och bara står där. Och jag utan min mobil får panik, för vem skulle hjälpa mig? Jag tar upp mobilen och utbrister ganska högt " Heej!, Jaa jag ser dig nu!" och då vänder han och går runt skolan.
Det lite roliga är att det fanns liksom ingenting bakom hörnet på skolan/byggnaden och ännu konstigare var det ju att han inte gick ut på trottoaren igen utan gick runt skolan istället där det inte ens finns en väg.
Jag brukar tänka om jag möter en annan man att jag inte ska vara rädd, utan att han kanske är den som skulle hjälpt mig istället. Men nu vet jag att man alltid ska vara vaksam när man går sent på kvällen natten. Eller stanna där man är tills det blir morgon.
samtidigt är jag vääldigt nyfiken vad han hade tänkt att gjort. förmodligen smygit upp bakom mig och gjort något. Kanske dödat mig, eller våldtagit mig. Men jag är glad att det inte hände någonting, otroligt glad.

JAG SÄGER BARA EN SAK; KÄRLEK TILL FELIX RISGRYNSGRÖT

Finns det någon godare gröt?

NEW JACKET


HOHO

Jag har tråkigt, men hostan börjar försvinna lite. Glömde kamerakortet så kan inte slänga in vad jag fick i julklapp. Det som jag tänkte göra denna helg. Så får ge er några fula bilder istället och hoppas ni får en bra dag!

SJUK

När ska min förkylning försvinna?
Inatt låg jag vaken hela natten och jag skulle upp sju.
Jag, pappa, Adam och Isa åkte till mellandagsrean på elgiganten klockan 8 imorse och köpte lite grejer, dock inget på rean. Tell you later. kisses.

TACK ÄLSKLING! ♥

Fick denna ipod av min fina älskling i julklapp, han är så söt!
God Jul på er allihopa föresten, hoppas ni får en fin jul, det ska jag ha! ♥

VADÅ JAG

Snacka om att skylla ifrån sig bara för att man ångrar sig! pussy

TRÖTT BÖRJAN PÅ LOVET

Det enda jag får ur mig är en massa hosta och snor. (vet det låter äckligt när man skriver snor) men skit samma. Hostar hela nätterna, hela dagarna, mår illa för jag hostar så mycket, är tät i näsan all day long och allt är allmänt jobbigt bara.
Ikväll åker min Kevin till Stockholm och jag får vandra hem all alone. Sen ska jag ligga i sängen tills jag blir frisk. Helt seriöst jag börjar gråta för jag får panik när jag är sjuk. Och det här är ändå en någorlunda normal förkylning, så ja. Ni fattar hur mycket panik jag får om det är typ slemhosta eller något. Usch!
Föresten drömde en dröm om att jag fick ig på matte B och att jag fick lov att flytta till IV, jag blev jätte ledsen och skulle få lov att hoppa av alla mina kurser för att  sedan börja om! Hemskt..
the real question is, varför jag har uppsatt hår, jag tycker själv att jag är smällful i det...

EN DAG KVAR TILL JULLOV

En dag kvar till jullov hörrni! skönt?!

SVAR TILL JOSSAN

jossan om HAIR.
är inte det där mina byxor ? :)

Nej jossan, det är mina byxor. Jag tar fortfarande inte dina kläder.


STUDIEPLAN

Jag har väl inte berättat för er om min studieplan? Ne tror inte det.
I alla fall, jag hatar matte, verkligen hatar, jag kan verkligen inte tänka så långt, haha.
Men i alla fall så ska jag byta bort matte c i trean och lägga dit Japanska steg två istället. Fy vad glad jag blev när min mentor sa att det gick. hihi, yeey!

VILL HAAAAA


KNARKAR HALSTABLETTER OCH DRICKER ÄCKLIGT TE

Jahapp, då har man blivit sjuk också, ont i halsen och hostar som en gammal gnu. Så sjukt jobbigt, är hes också. Jag får typ panik när jag inte får fram ord, blir typ rädd.
Föresten, jag och Kevin har slagit vad, han är jätte lycklig för att han är 100 % säker på att han kommer vinna, medan jag är dum nog att slå vad om en sån sak.
Vi ska snöbrottas, tre gånger. Och om han vinner tre gånger i rad då ska jag klia han på ryggen hela lovet och veckan efter precis när han vill. Men om jag lyckas hålla mig uppe minst en gång så får han inte fråga mig om kli nån gång under hela lovet och veckan efter. Så allt jag behöver göra är att hålla mig uppe en gång. kan väl inte bli så svårt?... eller..?.
Nu sitter jag iallafall och lyssnar musik och sjunger (jag vet, jätte dåligt eftersom jag knappt har nån röst och kommer ångra mig när jag ska försöka sova när jag kommer hosta som en tok) och sen dricker jag te fast jag hatar te, det är så sjukt äckligt, även fast jag har typ 6 sockerbitar i.
Nu ska jag kolla runt lite på datorn ett tag till sen sova eller nått. Pyss!
skit snygg sådär på nattkvisten. trött smink o allt.

HELLO BLOGGEN

Hej på er!
har haft en hemsk dag idag, mitt huvud har gjort så ont och jag har varit trött och hängig hela dagen, skulle lätt kunnat somna vilken sekund som helst. hur som haver, jag gjorde det där förbaskade mattebprovet och om jag inte får g kommer jag bokstavligt talat äta upp någon.
Är ensam hemma hos Kevin då han är på något möte med skolan, idag ska jag bara mysa ner mig i hans gosiga täcken tills jag ska gå hem ikväll. Ni får ha de trevligt, imorgon slutar jag kvart över tio. wiho!  (ville bara få det sagt) ;)

HAIR

Är fett trött på mitt hår, vill göra något åt det nu. Vill prova att bli blond igen, men utväxten är ju såå jobbig då. Så det blir väl att färga mörkt igen. Måste klippa mig också, men åh palla. ska raka av skiten. Det är bara jobbigt att ha hår, speciellt när det är lockigt, då man måste platta det varje dag, kunde fan sovit längre om jag hade platt hår, och då skulle jag slippa va så trött i skolan. På tal om trött, inatt fick jag lov att använda öronproppar, mamma snarkade som en ko och det blev helt knäpptyst. så skönt! Måste införskaffa fler! :)

SHOES


HEEEY

Hejsan, sitter i skolan och är vråplhungrig, ska snart ha ett samtal med min mentor om min studieplan. Om det går som jag vill får ni veta sen! pyss. slänger in en bild på skorna jag beställde från nelly strax också.

IN FUCKING LOVE

Jag dog lite när jag såg dom här hjälmarna. Mamma jag vill ha dom i julklaaaapp. Men kan inte bestämma vilken som var snyggast? Vilken tycker ni? Rosa eller Turkos?

 

I'M LOST WITHOUT YOU

Hej och ja jag lever, men kan som sagt inte blogga hemma som ni vet. Igår hade vi nobeldagen och den va kul och idag hade vi lucia och pepparkakshustävling. Men vi vann tyvärr inte.
Skolan rullar på men det är så tråkigt så ni anar inte, hoppar runt bland alla i klassen och det är ganska jobbigt att inte ha en person man vet att man kan va med och komma till. Känns lite konstigt och tråkigt om jag ska vara ärlig. Men får väl kämpa på som vanligt och vänta på bättre tider.

Inser bara mer och mer att jag saknar dig.


:*


NOBELDAGEN

Idag ska vi bara tävla mot andra Mikael Elias skolor, sen ska vi äta middag med skolan på Olearys. Kommer bli kul!
Detta ska jag ha på mig ikväll.

VÄNTAR, VÄNTAR OCH VÄNTAR

Varför är min pojkvän så seg på att vakna?

SVAR TILL DANNE

"Tycker inte dina inlägg är tråkiga men du kan ju skippa lägga upp bilder på äckel katten :D"

Bara så du vet så har hon inte skabb längre. :)


vad vill NI läsa om?

ge jättegärna förslag på vad jag kan blogga om, för det känns som att jag bara bloggar för att blogga skas. Och om ni inte vill ha nått speciellt så fortsätter jag bara med mina tråkiga inlägg! :) hihihuhuhu

SÖT


CHECK


watashiwa koukouseidesu.

mm men precis, nu är det bara 2 timmar kvar tills jag börjar nästa lektion. Vad ska jag fördriva tiden med? Lite matte kanske?

I KNOW THIS ISN'T ME

men jag ÄLSKAR dom här skorna, måste ha dom! inte nog med det, dom var ju skitbiliga också, bara 399 kr!


HUMÖR

Vill sälja min snowboard nu så jag kan köpa en myströja. kan inte bestämma mig för vilken som är snyggast?

ÄNTLIGEN ÄR DEN UTE!

När jag gick i nian (för typ två år sen) så gled jag på en bänk och fick in en sticka i rumpan (inte ordagrant I rumpan men ah ni fattar). Jag satt med knivar, saxar och pincetter och kämpade för att få ut den, men den vägrade komma ut. Så har nu ett ärr, ingen trodde heller på att jag fått en sticka för det skulle ju såklart synas. Men jag viste att den satt där inne oc lurade. Sen igår så fick jag och Kevin för oss att dra ut den där lilla plutten som stack ut, och eftersom det hade gått runt två år så trodde vi att det bara var en skinflärp eller nått, så vi drog sakta men säkert ut den, och där kom en en centimeters trästicka ut. och jag kände bara, äntligen.
Haha lite rolig komentar av Kevin var att "du och den där stickan har varit tightare än vad vi har varit i två år :( "
sommar

HÅRFÄRG ELLER TRÖJA?

Hejsan på er.
Hur mår ni?
Jag mår fint, blev så glad imorse när jag såg all snö. Äntligen känns det som.
Idag ska jag gå på stan med Samira och vi ska handla julklappar. Jag funderar även på att köpa hårfärg, min hårfärg är så ful just nu men det står mellan en tröja eller hårfärg. hmm..

YOU, ARE LOVE

Igår saknade jag dig så att jag grät, då hade det gått några timmar sen vi sågs, för två år sen saknade jag dig så jag grät, då hade vi också precis setts. Vad är det med dig som får mig att må så bra när vi är tillsammans, och vad är det med dig som får mig att börja gråta när vi inte är tillsammans?

Du är helt enkelt perfekt, du är så perfekt i mina ögon att du slår alla andra i hästlängder, det finns ingen som är i närheten av vad jag tycker om dig. Jag älskar ditt skratt, jag älskar när du ler, jag älskar när du pratar, jag älskar när du är sådär otroligt töntig, jag älskar alla dina konstiga ljud och framför allt, jag älskar den du är.

Ändra aldrig på dig själv, du är den bästa människa jag träffat och vet, och jag älskar dig över allt annat.

du är vackrast på jorden, glöm inte det.♥


GIVE ME THIS JACKET, PLEASE

Snygg vanlig jacka, skulle behöva en ny. Bikbok 599 kr.

VÄRLDS HISTORIENS SÄMSTA NYHET

Gissa vad? Jo, dom ska sänka den här frånvaroprocentsaken. Till vad? Jo, två timmar / månad. Är inte det sjukt?
Det är alltså två lektioner / månad som man inte får vara borta, för då ryker csn kortet och studiebidraget.
Vist jag förstår att man ska anmäla sig om man inte kan gå till skolan, och om man har valt att gå gymnasiet så ska man ju inte skolka, men ibland så kan man bara inte gå till skolan, och man kan bara inte sjukanmäla sig för att man inte är sjuk. Ibland kanske man bara måste vara hemma av olika anledningar. Och jag tycker att två timmar var lite väl att ta i. Eller vad tycker ni?


JULKLAPPAR

4 av 9 julklappar klara, känner mig fattigare på något vis.


BRACELET- KEVIN

Detta armband hittade Kevin ute i Svärdsjö och det var så fint så jag satte på mig det direkt. Jag tycker det är rätt så gulligt när man har sin pojkväns/flickväns första bokstav eller namn på ett smycke och bär det. Hade ju ett armband som ni sett förut som jag beställde från nån smyckesblogg där det stod Kevin 090919 på. Men det har börjat rosta (tyvärr) så det används inte så ofta längre.  Han hade även ett som det stod Carro på men antar att hans också rostat. Hiss till namnsmycken för det är så gulligull!


ELEPHANT


HEJHÅ

Godmorgon, sitter här och dör.
Är så trött så trött så skulle lätt kunna somna här och nu, hehe.

SNART DRAR JAG HEM

Vilket innebär inget mer bloggande under denna dag. Det kommer vara så dött hemma utan internet, tror inte vi har tv kanaler heller. What to do typ.
Därför försöker jag ladda ner en massa filmer som jag kan titta på. smurffilmer och lite sånt där skojsigt, men tror inte att mina filmer komma hinna laddas klart. (as segt internet här ute på landet ju)
Men vi hörs imorgon, kisses!
myslove

TIME TO SLEEP

Nu ska jag gå och lägga mig, Kevin är alltid så nyfiken när jag ska blogga för han vill se vad jag skrver. Men då säger jag som alltid att det får han veta senare om han kollar min blogg, hehe ;)
Vi hörs imorn, hejdå.
old

DUKTIG HAN ÄR

Min pojkvän fick för sig att jag skulle ha idominläppar. och waola! han är så kreativ!♥

FACELOOK


DECEMBER MYS


CHRISTMAS


TRÅKIGA INLÄGG DENNA HELG

Bara så ni vet så kommer det komma upp gaanska så tråkiga inlägg denna helg. Har inte kameran med mig i Svärdsjö så det kommer nog bara bli gamla biler eller cambilder. Men det är bättre än ingenting alls va?
Kevin ligger och sover (som vanligt) och jag tänkte ta tag i plugget faktiskt. Läsa lite företagsekonomi, skriva lite svenska essä o.s.v. Dagen är grå och och den kommer säkert suga. pusshej!

AS USUAL.

tjobre, vad händer jao? nej men skämt åsido, vad gör ni? Jag och älskling drog till Svärdsjö. Mamma är spysjuk så vill helst inte vara hemma så jag blir smittad. Skulle vara synd. Det värsta som finns är väl ändå att vara magsjuk eller att gå runt och må illa. Men hoppas hon kryar på sig!
Saknar min kattbebis :<

SNEAKPEAK


RSS 2.0