HISS & DISS

HISS
Tänkte faktiskt hissa skolstarten, även fast det suger med läxor och plugg och sådant så ser jag fram emot det här året, jag har nyalärare, nya ämnen och min gamla fina klass. Plus att man får ju någonting att göra på dagarna också, och lite rutiner.
HTC, måste bara hissa min underbara mobil htc desire hd, den är så sjukt bra. Och jag skulle inte byta ut den mot någon annan mobil alls!
Inköp, man blir så lycklig när man köpt något man verkligen vill ha!
DISS
Apples produkter, jag tycker det är så överskattat, jag tycker apple är tråkigt, ovarierat och för lätt! Jag menar en iphone, vad jag vet om den så är det bara en meny på ca 3 sidor (fler om man har fler appar) sedan går man in på ett program sen kommer man tillbaka till sin appmeny(tråkigt) Nej, sjukt överskattat och way to expensive.
♦ Hunger på morgonen, hatar när man blir så hungrig på morgonen att det känns som attman måste spy, sen finns det ingenting att äta heller, dels för att man inte är sugen på något för att man mår så illa. Så då tar man något gott ist, som glass, kladdkaka eller godis, inte bra!
Pank, det jobbigaste som finns när man är shoppingsugen, men så har man inget att shoppa för.


VILL FLYTTA

En sak jag älskar är att flytta, komma till något nytt liksom, även fast jag bott i samma gamla tråkiga stad hela mitt liv så är det kul att flytta runt till olika hus/lägenheter. Jag hoppas vi får den där lägenheten på tullkammaregatan, för jag har redan planerat hur mitt rum ska se ut och vad som ska tilläggas, vill bara inreda det nu och fixa allt! kommer bli hur awesome som helst.

TROJANER

Igår hittade min dator 5 trojaner och 3 spionprogram, inte bra! men så går det när man är okunnig på nedladdingsfronterna. Men nu är dem såklart borta tack vare mitt älskade virusprogram.

HAHA, DUM!

Kan man hitta osmartare unge?

6 ANTINGEN ELLER FRÅN FRÅGESTUNDEN

Höst/Vår
Kladdkakssmet/Marabou
Gamla/Nya moppen
Hångla/Ligga
Sms/Msn
HÄSTAR ELLER SOFIA

tagna av kusinpilip.

MYSBÄBBE

Har nyss kommit hem från min mysiga älskling, han e så mysig och bra. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom!♥
Har också påbärjat instalationen av the sims 3 för 3:e gången nu, och nu när det funkar ska jag inte trycka på uppdatera! Men, jag slår vad om att pilen kommer dra sig åt det hållet ändå någon gång när jag inte tänker mig för.
Nu ska jag tvätta bort sminket, sen slå på en pokemon, sedan sova gärnet, för imorgon drar jag till Kevin klockan 11 och fortsätter instalationen av Sims, sen ska jag till skolan på en lektion och senare ska jag träffa Mikaela good day.

BÖRJAR 14.15 IMORGON

Får en rejäl sovmorgon imorgon, börjar skolan kvart över två, mina två första lektioner är inställda. Vad i hela friden ska jag hitta på imorgon hela dagen? Mitt sims fungerar inte och mina läxor är gjorda. Så jag får väl typ kolla klart på nån pokemonfilm eller något, fast jag måste säga att dem svenska pokemonfilmerna är mycket bättre, Ashs röst låter som en bebis på engelska filmerna. Nog om det. Ska fortsätta sitta här och dö, min näsa är HELT igentäppt och mamma tog näsprayen med sig till jobbet och kommer hem klockan nio ikväll. What a life I have.

ÖNSKAR JAG VAR EN SIMSGUBBE

Just nu önskar jag att jag var en simsgubbe så nån bara kunde skriva in "motherlode" sisådär 3 gånger så jag blev rik, för just nu får jag snart ryck för jag blir helt deprimerad, vad är livet utan pengar? Plus att vårat studiebidrag räcker ju fan bara till en glass. Nej men ni fattar. Studiebidraget tar slut på en vecka och jag har varit utan pengar hela sommarlovet och det är så mycket jag vill ha och behöver.. Behver bl.a. detta och då får jag lov att spara i två månader.. Plus att jag behver nya saker till mitt nya rum när vi ska flytta, sånadär nödvändiga grejs nivet och kläder. please, kill me. mår dåligt av detta..


DUKTIG TJEEEJ

Sitter i skolan på ett hål och gör mina läxor! duktig jag är.

SKOLAN

Har knppt sovit någonting inatt, vet inte varför. Det blir väl så när man mestadels sover med någon annan och att det blir så tomt när man sover själv. Jag brukar ju somna inkramandes i Kevin så ibland får till och med gossedjuren komma till undsättning! haha..

-


VAD VILL NI LÄSA OM?

Sorry!
har varit hur dålig som helst på att blogga, men vet inte vad ni som läser min blogg vill läsa om, så snälla berätta för mig. Skulle underlätta hur mycket som helst, vill ni ha mer inspirationsbilder, med bilder över huvudtaget, mer text, och om vad isf, vill ni ha mer musik, filmtips?  Berätta vad ni vill läsa om! :)

THE SIMS 3

Laddar ner the sims 3 på min sketna skoldator, vi får väl se när den dör totalt. haha...

SUGEN PÅ B&J

Åååhåå, är sjukt sugen på en Ben&jerrys, det skulle sitta fint dä! :D
Har ni nå tips på nån god B&J? Jag har smakat ganska många men har absout många kvar, kan ju avråda er från att köpa mangosorbet(mådde jätte illa efter) och strawberry sceescake(stavning) den va verkligen inte god alls!

BRAWN


REA?!

Varför blir det rea på skor jag vill ha när jag verkligen har NADA pengar?!
Och varför är jag så pank??? jag typ döööör, det här är typ slutet på mitt liv! :o

10.10

godmorgon kära ni.
SLutade ca 10 idag vilket var skönt men har absolut ingenting att göra, så nu ska jag ta mig en mycket behövlig dusch och sedan kanske läsa klart svenskatexten om språk.
Sen är det bara att invänta tills min käre pojkvän vaknar.
(glöm inte frågestunden)


JAG BLIR SÅ LACK


VILL TYP HA EN POKEMON

fatta mysigt att gå runt med en pokemon, ge mig en!

POKÉMON

Nu har jag börjat nedladdningen av Pokemon, spännande!
fast ärligt talat har jag ingen aning om vilken ordning o.s.v för jag förstod ingenting, det finns tydligen säsonger och massa knas.

HALLÅÅÅÅ, GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN

Ni kan väl inte veta precis allt om mig?
frågestunden hittar ni lite längre ner! :)

NYFIKEN TANT

Hejhå mina läsare!
Hoppas allt är bra med er, jag är faktiskt jätte glad. Tack vare mitt hår, hihi. är supernöjd och känner mig fett mycket snyggare nu faktiskt! :D
Men jag var ute och träffade Kevin en stund och så står vi på en trottoar och pratar, så ser vi en tant som står och tittar på oss genom fönstret hur länge som helst, så sen när vi såg henne så gömde hon sig, sen såg man krullet sticka fram när hon kikade på oss. hahah. sen flyttade vi oss lite och då går hon in i ett annat rum och kikar på oss. Vi blev typ rädda, hon tittade säkert på oss ca 10 minuter eller något, snacka om nyfiken tant!

IT FEELS SO DAMN GOOD

Jag var skeptisk först till att färga, men jag är så glad att jag gjorde det. Detta är den absolut bästa färgen och jag tänker aldrig ändra haha.
Trivs så jäkla bra i brunt! :D

NÖJD!

Nöjd än så länge!

FÄRGAR HÅRET

jag och jossan har precis färgat mitt hår, så nu ska vi vänta en halvtimme innan jag ska skölja ur det.
Är brun i hela pannan, hoppas färgen försvinner, haha.

KLIPPT MIG

Har nu klippt mina toppar, för tänkte färga håret snart nån gång. Ska nog köra på samma färg som förut.

FRÅGESTUND

Eftersom jag är ganska dålig på att blogga när det är skoldagar så kör vi igång med en frågestund. Jag vill ha myycket mer frågor än förra gången. Kom igen nuue! :D


HÄMSTAH

Vet att jag är söt, men såhär söt?!
nej men skämåsido, ska slå på en film, tror jag somnade typ två gånger hos Kevin (jobbigt att gå i skolan) så jag ska sova snart. Ni får ha en mysig natt.

SECOND DAY

Heej!
Andra dagen i skolan idag, var väl helt okej, förutom att min grupp fick den tråkigaste stationen. Vi hade inspark för ettorna som det heter. Och vi har också fått ett nytt matställe, som ligger typ hur långt bort som helst, man typ ba, pallaaa! anyway, har inget mer att meddela, fråga om ni undrar något, svarar alltid! :)

me and jonis

HEJ

hej kära läsare, jag sitter nu på mitt rum, trött som ett animlal och hungrig som ett. Men måste platta mitt förskräckliga hår innan jag kan äta frukost, någon dag ska ni få en för och efterbild på mitt hår. Katastrof på morgonen alltså..
mmm, men nu ska jag fortsätta platta så ni slipper höra mitt randomtalk. puss♥

CHECK

Jag och Sofia gjorde ju en minimal lista över vad vi skulle göra i sommar tillsammans, här är 4 saker jag kommer på
♣ När någon kommer fram på stan och ger oss en ros och sedan frågar om vi kan skänka pengar skulle vi ta rosen och säga tack och gå därifrån, innan dem tar tillbaka rosen för att man inte vill betala.
♣ Leta rätt på Ulf
♣ cykla ner i en sjö från en brygga.
♥ köra drive in på mc donalds med moppen.
Idag gjorde vi en av dem, gissa vilken!


små och oskyldiga.

BESÖKSREKORD?

men oj, min statistik höjdes typ hur mkt som helst idag? vad händer, vilka är ni?
haha♥♥♥

STOPPAD!

Ikväll hände en liten läskig/pinsam sak. jag blev stoppad av polisen för första gången i mitt liv. jag är typ rädd för polisen. men ah jag och Sofia kom körandes från pilbo och skulle egentligen lämna av Sofia hemma hos henne, men polisen följde efter oss s¨å jag tänkte at jag åker till pappa ist så vi kan lämna moppen. Men sen satt dem på blåljusen och jag stannade längs kanten(livrädd) Sen stannade dem och sa att mitt baklyse inte fungerade och jag tänkte liksom vafaan, nu får jag böter. Jag viste ju inte att det hade slutat fungera så jag sa ju det, för lyset har ju fungerat men nu lös det inte. Sen när dem kollade upp min moppe så sa dem att den inte ens var påställd, men jag sa att jag va 100% säker på att den va det för det hade pappa sagt, men dem sa att moppen stod på mig så jag skulle ha koll på det och allt. Så dem va typ såhääääär nära att ge mig böter men hör och häpna, dem lät mig gå. Sen så fråga han om den va omlackad (den är ju lila nu) och då sa jag ja och sa vilken originalfärgen va och han brydde sig inte. Alltså jag är sjukt tacksam att dem lät mig gå, tack till er poliser ♥
Men, nu är moppen påställd så jag slipper böter imorgon och jag ska inte åka på moppen förns den är helt hel, dvs måste fixa baklyse och sådant. Nej usch vad rädd jag var, haha...
Det roliga var ju att när dem stoppat oss och stod där med oss kommer det en annan moppe som inte har något baklyse, och efter det kommer det en moppe på trottoaren... man ba. yeah. Tur att ingen surpuppepolis stannade oss, för då skulle han förmodligen tillome ta min moppe eftersom ganska mkt e ju utbytt. men jaja. jag är glad att jag slapp böter. Fast det var tydligen någon som åkte förbi och filmade, stod typ där i en halvtimme... stefan. hejdå. godnatt :)

SCHOOLTIME

Alla skriver säkert om första skoldagen och det ska jag också göra!
jag har inte börjat skolan än, men ska snart kleta på mascaran och platta håret en andra gång och sedan möta Sofia när tiden är inne. Det var meningen att jag skulle gå upp kvart i elva, men vaknade istället en timme innan, så jag är typ klar.. och jag börjar klockan ett, haha. otur typ.
Menmen, nu ska jag fortsätta fördriva tiden med att sitta och glo in i spegeln och lyssna på alla skolungdomar som pallrar sig till skolan utanför.
puss hej!
Sofia och jag tog en promenad genom stan förra året. :)

GOODFUCKINGNIGHT


AMY DIAMOND

Amy Diamond var faktiskt och sjöng på Leksands sommarland idag, wow typ :D Hon kollade på mig *stolt*
skämta -.-

LEKSANDS SOMMARLAND - TIDSINSTÄLLT

Heeej!
Nu är jag fömodligen på Leksands sommarland och hare niice, hoppas det är fint väder, haha.
vi hörs mer ikväll! :)
Och om jag vågar, ska jag prova åka cross, jag kommer dö...
tagen från typ google.

IT FEELS LIKE I'M NOT ENOUGH ANYMORE.

Godmorgon. Allt bra?
Hos mig är det sådär, har i princip varit vaken hela natten  och gick upp kvart i åtta, bra? nej.
Så idag funderar jag på att stänga av mobilen och bara vara med mina syskon på Leksands Sommarland och bara skita i omvärlden, men det kommer förmodligen inte funka, vist? Vi får se, jag ska försöka. Grejen är att jag fylls med någon sorts panik om jag inte har min mobil i närheten eller på, känns som att hela jag blir tom. Och ja, jag tror att de flesta känner så.  Ungefär som att ens liv är avstängt för en stund, men det kanske är precis det vi behöver?

NÄR JAG FLYTTAR HEMIFRÅN SKA JAG FLYTTA LÅNGT IFRÅN FALUN

Bort från den här skithålan.

LAST CHRISTMAS


BUT TONIGHT I'M FUCKING YOU


RAIN AGAIN

GOODMORGON, GODMORGON, SOLEN DEN SKINER HÄR, GODMORGON GODMORGÅÅÅÅÅN!!!
nej men alltså seriöst, solen skiner inte någonstans i det här landet just nu skulle jag tro. Eller, har jag fel?
Här i Falun regnar det i alla fall, kul va? :)
Idag ska jag glo film, orkar inte träffa nån vän i regnet, för det finns ingenting att göra ute en dag som denna.
weheartit

TJUV SOM FÖRVANDLAT SIG TILL EN GET?

Hahah, har ni sett den här artikeln? Ganska kul faktiskt. Poliser i Nigeria håller en get anhållen för att dem tror att den är en trollkarl som förvandlade sig till en get för att inte åka fast. Nu hålls den fast av polisen för att bevisa att en människa inte kan förvandla sig till en get. hahah sjukt att dem ens fångade geten tycker jag.
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA ARTIKELN.
på tal om getter, fasiken vad mysigt att ha en liten getbebis som husdjur! :o

MYSTOFFLOR

Sitter och myser i mina tofflor, ska nog slå på en film eller något. orkar seriöst inte städa.

LÄNGTAR EFTER SKOLAN

Just nu längtar jag lite efter skolan, kommer bli skönt att ha någonting att göra på dagarna och inte bara sitta och glo, plus att jag kommer få nya ämnen som förhoppningsvis kommer vara lite roligare än geografi, samhällskunskap, historia och naturkunskap och sånt skiiit. Sen hoppas jag att Adelina byter till min skola, skulle vara så kul! så hoppas att lugnet suger så hon känner att hon bara måste byta. :o haha nejdå, men kul skulle det vara.
Nu ska jag städa mitt rum för det måste dammsugas, sen vet jg inte vad jag ska göra sen.

23♥

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 23 månader, jag är världens lyckligaste♥

STAN MED DENNA SNYGGING

Ska dra ner på stan med Adelina strax, har inga pengar så det blir inte att köpa något, tyvärr!
adelinanorstoms.blogg.se

NÄSTAN EN HALV PIZZA

min magsäck måste seriöst ha krympt, vi åt pizza med farmor och jag fick inte ens i mig en halv pizza. Blev nästan proppmätt av två bitar. Kanske att det beror på att jag knappt ätit något på hela sommarlovet, men ändå. kul information vaah? men nu ska jag fortsätta sitta på mitt rum och lyssna på musik. Ha de! ♥

lunch med farmor

nu ska jag och robin ner på stan för att äta mat med farmor, hoppas på sushi!
söt....

-


SVAR TILL ANONYM

vart hittar man mikael elias scheman? :o

SVAR: om du loggar in på din användare så trycker du bara på Mitt schema på sidan, sen bläddrar du till vecka 34. :)



MITT NYA SCHEMA

Heelt okej, inte så bra men inte så dåligt! :)

CÄM


A DROP IN THE OCEAN

Denna låt är en låt som väcker känslor hos mig, det är nämnligen min och Kevins låt, så varje gång jag hör den tänker jag hur mycket han verkligen betyder för mig.♥

BLOGGSVAR/BLOGLOVIN

Nu kan ni följa min blogg med bloglovin och samtidigt fråga mig något i bloggsvar.
Bara så ni vet liksom. :D

KILKLACK BY SCORETT


TRÖTT DAAAAAG

Hej och godmorgon, är hemma men har ingenting att göra, drog hem från Kevin för att han aldrig vaknade så då tänkte jag att då kan jag lika gärna gå hem och göra något tills han vaknar. Men icke, här fanns det inte så mycket att göra heller... surt. Så nu ska jag kanske gå tillbaka heeeeela den långa vägen till honom, som tar ungefär va 5 minuter. Ni får ha det så bra, vi får se om det trillar in lite fler inlägg lite senare.

DRÖMMAR I LIVET

Min allra största och kanske mest viktigaste dröm i mitt liv som jag vill uppfylla är att flytta utomlands och bo där, det skulle vara så himla kul att få leva i en annan kultur med annorlunda människor och få lärdom av det. Att slippa Sveriges väder, att kunna gå till havet och inte kunna se annat än hav och inse att detta är ditt nya liv. Leva livet typ!
Träffa människor som inte kan ditt språk, kunna gå ut och njuta av att det finns annorlunda träd, att gatorna inte är likadana och att livssättet är helt annorlunda.
Det är nog det jag vill göra mest utav allt i mitt liv, och såklart vill jag dela den resan med någon jag älskar. Skulle vara som en saga om kevin ville flytta med mig utomlands, skulle vara så sjukt kul och mysigt. Tror nog jag är ganska avundsjuk på Foki, haha. Skulle mer än gärna vilja byta plats med henne.
Två andra ställen jag skulle vilja besöka är en regnskog, jag vet inte hur länge jag drömt om att få gå i en regnskog, sen skulle jag vilja åka ill Afrika, wow alltså jag är mållös... Jag har kommit på en sak, jag har alltid sagt att jag vill flytta till USA, men jag ångrar det nu, för jag vill flytta/resa till ett speciellt land, som kanske nått land i Afrika eller indien eller Thailand. Ja, vi får se om mina drömmar går i uppfyllelse.

HAR DU NÅGONSI

Sovit i någon annans säng? Yep
Tyckt att din kusin är het? haha nej inte direkt, har bara småkusiner.
Kört över hastighetengränsen? kanske (a)
Målat om ditt rum? nää
Dansat framför en spegel? haha ja
Fått hicka? jäpp
Stulit pengar från en kompis? Nee, skulle jag aldrig göra.
Varit i slagsmål? Ja, med min bror föut haha
Smugit ur ditt hus? om jag har
Älskar eller saknar någon nu? Ja ♥



HÄYHÅ

Hej på er!
jag antar att hela Sverige sitte fastklistrade vid datorn eller framför en film idag, det regnar ju på som bara den! Ändå har jag bara en liten vilja att gå ut i det och fula mig, för jag är redan sjukt ful idag haha, så jag lovar att jag blir typ snyggarse om jag gå ut och blir helt blöt. Men jag ska sluta med mitt prat och fortsätta ladda ner filmer.
Kram.

YAMMI

Fick mina chokladbollar tillslut, och vi har fler i frysen.  hihihihhuhuh!
happy girl typ.

SÅ FORT JAG SER BILDEN

Så fort jag ser bilden på chokladbollarna blir jag typ crazy! Vill bara äta dem!
Ska kanske åka till Svärdsjö ikväll eller imorgon har jag bestämt och då ska jag tvinga Kevin att baka trippel sats med chokladbollar till mig! fatta vad gåååtttt!!!!!♥♥♥

SHOES FROM DEICHMANN


FAVORITRECEPT

Åh jag älskar att baka så jag har faktiskt flera favoritrecept, ett är dessvärre hemligt, vill hålla det för mig själv, haha. men det är mumsismaaask!
Ett annat är dem klassiska chokladbollarna, finns det något godare? Tror inte det.

Ingredienser

35 st

100 g margarin/smör 
1 1/2 dl socker 
3 msk kakao 
1 tsk vaniljsocker 
2 msk kallt starkt kaffe 
5 dl havregryn

Garnering: 
Kokosflingor, pärlsocker, hackad mandel eller sesamfrön





















MMM!♥

BORLÄNGE IDAG

Hejhå!
Nu drar jag strax iväg till Borlänge, hörs sen!

SHOES


"EHHMM, TYP INGET."

Hejhåååå!
Vad gör niii?
jag ligger i sängäään och gör ingenting, ska kanske snart dra ut och göra ingenting, måste hem och hämta lite saker sen ska jag åka moppe, vet. har inget liv. och jag tänker mig redan tystnaden när jag kommer få frågan om vad jag gjort i sommar i skolan, det kommer ungefär låta såhär. "ehhmm, typ inget." förhoppningsvis är inte jag den enda som haft en tråkig sommar! haha.


PRESENTATION AV MIG

Mitt fullständiga namn är Caroline Elin Kristina Näslund, jag bor i Falun som ligger i Dalarna. Eller skogen som alla säger.
Mina föräldrar flyttade isär när jag var ca ett år gammal, så jag har inget som helst minne av dem eller alla tillsammans, jag har 2 halvsyskon på min pappas sida som heter Adam och Isa, sedan har jag en halvsyster på mammas sida som heter Josefine. Mitt riktiga  syskon heter Robin och är 2 år äldre än mig själv. Båda mina föräldrar bor i stan så jag har nära till allt.
Jag föddes den 21 februari 1994 här i Falun där jag har spenderat nästan hela mitt liv (tråkigt nog)
Jag har en katt som heter Rand och sen lite dammråttor här och var. I stort sett är jag nöjd med mitt liv, bra vänner, bra klass, bra pojkvän, bra familj men jag känner mig ändå inte hemma här i Falun, trots att jag levt här i hela mitt liv. Det är liksom någonting som fattas, all spänning och nytt. Jag vill börja om någon annanstans  och lägga allt bakom mig och bara leva, men mer om mina planer för framtiden kommer om nån dag. Annars då?
Tja jag är en glad och snäll tjej som är rätt så blyg om jag inte känner folk väl, men det beror också på vad jag har för sällskap. Jag gör inte sånt jag inte vill och faller inte för grupptryck. jag varken dricker eller röker och det är jag stolt över!
Om ni vill veta något mer är det bara att fråga så ska jag svara så gott jag kan. :)

OLDIE

En gång för alla så försöker jag göra en ny lista! Och nu ska jag bannemig klara av att göra hela!
♥ Presentation av mig
Favoritrecept
♥ Drömmar i livet
♥ En låt som betyder något för mig.
♥ erat val

CAM


GODMORGON

Hej kära läsare!
Sovit gott?
I have, men känns som att jag inte har sovit särskilt länge alls, idag händer det väl inte så mycket (som vanligt) men ska kanske åka moppe eller något om Kevin får tillbaka sin.
Nu ska jag få liv i min kärlek här bredvid.
gammal bild

DREAMS


KOMMER NOG SOMNA ÄNDÅ

Jag tror att dygna och jag inte riktigt hör ihop, jag tror jag ger upp. För jag kommer ändå bli så uttråkad att jag kommer somna, jag tror jag tar dyngningen nån gång nästa vecka eller något. Blir nog bättre så. Så vi säger väl godnatt så hörs vi imorgon. Puss på er.

COCONUT


CHIPSCARRO ELLER VAD VA DET?

Sitter här och myser med en chipspåse (som förövrigt snart är slut. ops) och h ar precis kollat klart på filmen trust, den va väldigt bra och det kom ett x antal tårar lite här och var i filmen men jag måste säga att slutet sög ju getpung. ärligt.
Menmen, ska fixa iordning några inlägg för jag ska ju dygna så måste ju ha något att göra! hehe. pusz.


BLOGGTORKA

har inget att skriva eller berätta och för er som bryr er så sitter jag och pratar med Daniel på msn och är sugen på smulpaj eller såna här rabarpergodisar.
Inatt ska jag dygna!

ROBOTTID?

Jag och kevin kom in på ett ämne -robotar.
Då kom jag och tänka på alla mina robotar jag hade när jag var liten och jag har dem faktiskt kvar än, i nån låda nånstans. Så jag fick bara lov att söka rätt på alla gamla robotar jag haft på google, och oj vilka flashbacks jag fick! Måste leta rätt på den nåndag.
min absoluta favoritrobot kommer jag ihåg, den föddes först och va kattunge sen kunde den bli kär och massa och vissla och göra olika melodier, sen blev den gammal och sen föddes den om på nytt så man fick lära om den allt.Kommer ihåg att den hette typ Toki eller nått och jag lekte med den heela tiden! haha
sen hade jag en sånhär robothund som jag typ aldrig lekte med, typ bara i början.

Sen min älskade Yano, den höll jag också på med varje dag, en yano för er som inte vet berättar sagor men man får själv välja och trycka på en dosa vad han ska berätta.

hade ochså en Furreal katt, den klappade jag och kammade typ varje dag haha. sen köpte jag även en kattunge till den..

 

hahaha, så sjukt ful!

får inte glömma bort att Kevin slankte ur sig att han också haft en robot, han som sa att jag inte hade nått liv, men han hade ju faktiskt en robothund som kunde sitta tillome!

Kommer ihåg den tiden asso, hade över 8 robotar, hade också en såndär härmpapegoja, sjungande möss, och en jätte liten robotkatt.. Helt sjukt vilket no life man hade!


TRÄFFA ADELINIA

Godmorgon!
eller dag eller nått.
Idag ska jag träffa Adelina, sedan ska jag åka till Olsbacka och äta kräftor.
Så, vi hörs sen!


random?

Fifään vad tråkigt liv jag har just nu känns det som, sitter och typ dör.
Vill ha en dator så jag slipper den här lilla sketna datorn som suger.. nanana menmen skiiiit samma. hejdå :D:D:D:D::D:D:D:D:D

TRÖTT PÅ MOPPE

åhåååå, är såhäääääääääääää trött på moppe nu, vill sälja den och köpa en dator, fett mycket mer värt.
Behöver inte ens en moppe -.- 

9 AUGUSTI


GRATTIS BÄBBE!


I love you.

FACELOOK


RÄGN

reeeeeeeeng!! Jag kommer bli blöt som ett djur när jag ska hem..Har iaf varit och firat Kevin nu och ätit lite kakor, omnomn.. hehe. Så nu är jag mätt som en flodhäst eller nått. Imorgon ska vi kolla på lägenheten och please God säg att den är fin! Är typ överspeedad i mina tankar, skulle vara så nice! hihihih..
mmmm aja hejdå :*********

FACCCCE


NÅGRA SVAR

Har du några piercingar?
Tre hål i öronen, haft fyra i öronen och ett hål i ögonbrynet.

Har du någon pojkvän?
Jaa det har jag ;)

Är du utländsk?
100% svensk

har du humörsvängningar?

haha jaa, ibland kan jag få det, kan börja böla utan anledning.

du e dum, varför?
jag e supersnäll.

visst är jag tyyyyyff?
inte det minsta men låter dig tro det ;)
varför är du så fiiiiiiiiiiiiiiiiin?!?! :O:O:O:O:O
för jag är inte så lik dig :)

Håller du på med någon sport?
japp, jag dansar streetdance och har tänkt börja på ragga!

Favorit djuret?
Uggla och katt ♥

Vad vill du bli i framtiden?
oj, jag har absolut ingen aning, men jag vill resa mycket. rädda djur eller nått sånt skulle vara kul, fast jag skulle bara börja gråta så fort jag ser ett skadat djur, så det är nog inte jobbet för mig.. :(

Ska du flytta till ett annat land?
ska och ska, jag vill det väldigt mycket, skulle vara som en dröm.

Vem är är mest peddo? (förutom du)
vet inte, du kanske? :o

Visst är jag bäst?
efter mig kanske.

Är du påriktit 14:O
yep, 14, snart 18 :D

Är kevin dumm som trimmar?
om han är :)

hur många killar har du strulat med?
sorry, har inte direkt räknat och bryr mig inte :)

hur många killar har du varit tillsammans med ?
hmm, ja tre liiite mer seriösa, men om man jämför dem med mitt förhållande nu så tycker jag inte ens att dem är i närheten av det jag har nu. :)

har du bra betyg ?
G duger bra och nått VG har jag.

vilken skola går du på ?

Mikael Elias Teoretiska Gymnasium.

MISSIMJAM


MOPPEPOJKARNA

mopperiden :D söta vi e

MINOU


mys

FRÅGESTUND!

remember, det finns inga dumma frågor, bara dumma svar! :D

FLYTTA?!

Fick nyss reda på att jag ska flytta om typ 3 månader, spännande! Älskar att flytta och komma till något nytt! Men samtidigt ledsamt att behöva lämna mitt extremt stora älskade rum... menmen, allt förstörs i vår lägenhet för att vi för det första inte har nån balkong, sen så ligger man vaken hela nätterna för att det är folk som bara går utanflr och plogbilen på vintern är det värsta! Jag sover inte en enda hel natt i vår lägenhet för jag vaknar av allt utanför. Så jag ser fram emot detta!

GODISSUGEN

Är fetgodissugen, även fast jag åt godis igår. Men satan vad gott det hade varit med typ nått mumsismask!

MMMMMM!!!!♥


THEME- PICTURES

En bild från dagis
En bild från förskolan
En bild från mellanstadiet
En bild från högstadiet
En bild från gymnasiet



RSS 2.0