GODMORGON

Hejsan, hur mår ni?
Har mått jätte dåligt de senaste dagarna av olika anledningar, och plugget bara byggs på och har ingen ork kvar nu, känns ganska meningslöst, fick i alla fall ett väääldigt stakt mvg på ett prov i Organisation och ledarskap så det är jag väl glad över. Tänkte göra något plugg eftersom min pojkvän fortfarande sover och gör nog det i x antal timmar till.
Puss

THE BEST DAY OF YOUR LIFE IS THE DAY WHEN YOU DECIDE YOUR LIFE IS YOUR OWN


JAG SAKNAR DIG, OCH SKULLE GÖRA ALLT FÖR ATT FÅ DIG TILLBAKA

Drömde en mardröm nyss, och i den var mamma, hon var den första jag tänkte på i drömmen som jag skulle ringa/smsa och säga att hon skulle gömma sig. När jag vaknade började jag gråta, för jag saknar henne så sjukt mycket och det känns fortfarande så overkligt. Jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden eller att få henne tillbaka.
du finns i mina tankar varje dag.

KOM 10 MINUTER FÖRSENT TILL NATIONELLA PROVEN

heej på er! Haft en jätte bra dag, trots att den inte startade lika bra.
Min mobil ringde inte imorse, vaknade kvart över åtta, och fick panik, jag skulle vara i skolan då, flög upp ur sängen, gick in på toan och grinade lite men sprang snabbt iväg till skolan och kom bara 10 minuter försent till Nationella provet. Känner mig stolt att jag var så snabb!
Efter skolan gick jag och några i klassen till Åhlens cafeét och fikade för att fira Samia som fyllde 18 idag, hade trevligt och sen gick jag och två ur klassen på stan en liten stund.
Nu ska jag snart äta pannkakor hos världens bästa kille, ha en bra dag!

JAG SUGER PÅ ATT PLUGGA

japp, jag suger på att plugga, har fortfarande inte läst häftet till NP, menmen, det löser sig. Istället sitter jag och smygäter lite på mitt godis och lyssnar på musik som jag ska ladda ner till ipoden. Har äntligen köpt en ny laddare då min varit försvinnen i ca 3 månader, hehe.

TODILOU

tjo, sitter på psykologi/svenska lektionen (vet aldrig vilken som är vilken) och har tråkigt. Snart slutar jag och det ska bli så niiiice, imorgon är det nationella prov i svenska och jag har fortfarande ingen aning om vad det handlar om, kulkul.
Hejdå :)
söt jag är idag

NA NA NA NA


BLOGGTÄVLING HOS SOFIA

Är med i en bloggtävlig hos http://sofiaohlsson.com/, kika in!

ALLT ÄR PISS, MEN ÄR SÅ SJUKT GLAD ÄNDÅ

Livet går vidare, kan inte gråta hela tiden, jag vet att jag måste få le och vara glad. Ska vara glad och leva för min mamma.
Skolan går år helvete, ligger efter i typ allt, irriterar mig som fan på vissa grejer och är pissed off mer än glad, men ibland blir jag bara så sjukt glad och då känns allt så bra, trots allt annat. Jag har så fina vänner och familj runt omkring mig så ibland går det inte att inte vara glad. Sen är jag så otroligt glad att jag har min pojkvän, utan honom skulle jag nog sitta och gråta nånstans. All kärlek till honom.
Jaja, fick inte så mycket plugg gjort idag som jag ville, får plugga hårt som fán imorgon istället. Ni får ha det aaasbra och godnatt alla fina! ♥
jag och min fina vän!♥

JUSTIN BIEBER - BOYFRIEND

Vad tycker ni egentligen om Justin Bieber's nya låt Boyfriend?
Jag sitter och typ toklyssnar på den, tycker den är så sjukt bra! Och det finns redan tusentals covers på den, helt sjukt.

GODMORGON!

Godmorgon på er!
Hur mår ni?
Vaknade nyss och kevin ligger fortfarande och sover, han är så söt när han sover. (bara så ni vet, hehe)
Idag blir det gym igen, och när jag gymmat idag har jag alltså varit duktig och gymmat i fyra dagar i rad, wiho! duktig jag är. Ska fortsätta såhär, imorgon blir det dock en vilodag för har jäätte mycket plugg att ta tag i. Ska även ta tag i lite plugg nu så listan minskar.
På schemat idag:
Läsa om laslagen
♦Jobba matte 1 timme
♦Göra fek uppgift.
Ha de göööttt
vill bowla igeeen! Men sist jag bowlade fick jag bokstavligt talat skit ont i min armbåge i ca en månad, så vet inte om jag vågar igen :(

LENSWAY- SUNGLASSES

'D&G - DD8079-1758 13 hos Mylovebasket

klicka på bilden så kommer ni till glasögonen


FEEL THE PLEASURE

Hejsan!
sitter hos Kevin och myser, as usual! Ska sova här ikväll så det blir braaa det, imorgon har jag sovmorgon och börjar tio i tolv eller så får jag börja halv nio, vi får se vad jag väljer! Men tror jag drar på stort och väljer sovmorgon.
Puss på er!
mysigt mitt skal blivit... måste nog tvätta det.

ÄT DIN SKO


I MISS YOU EVERY SECOND


TA BORT BLOGGEN

Funderar på att ta bort bloggen, min blogg suger och har ingen motivation och får inte blogga om vad jag vill.
Vill inte att ni ska skriva att jag ska ha kvar den, men jag funderar vad man kanske kan göra åt den, om jag ska välja ett tema att hålla mig efter eller om jag ska ta bort den helt och aldrig mer blogga.
Känns så waiste att ha en blogg som ingen läser (bara mina vänner typ) och när jag ändå inte skriver något intressant.
what do you think?
min söta bror och nellybus

FÖRSTÅR MIG INTE PÅ MÄNNISKOR SOM BARA KLAGAR PÅ ANDRA?


MIN ALLDELES EGNA MYSPLUPP

Hejhå, ligger och lyssnar på musik och skriver ett brev till mammas klass, och myser med Nelly.
Jag och Elin har pratat lite om en grej, vi ska prata mer om det sen, ni kanske får veta om ett tag, skulle vara så sjukt grymt!
Nu får ni lite mysbilder på mitt hjärta, glöm inte frågestunden!

TATOO - MAMMA

Har tänkt på en sak ganska länge, eller ja sen mamma försvann. Jag har alltid velat haft en liten tatuering, men vill att den ska betyda någonting för mig. Och nu är jag mer säker än nånsin vad jag vill ha, för det finns ingenting som betyder så mycket som min mamma gör för mig just nu. Jag vill bära med mig henne överallt och jag vill att hon ska vara nära vart jag än är.
Vill tatuera in "mamma ♥" på sidan av handleden, skulle vara så himla fint.
källa: http://theresemichaela.blogg.se/
källa: http://textografi.wordpress.com/

FRÅGESTUNDEN

Justja, om jag får tillräcklingt med frågor så kaaaanske kanskekanske, 80%, att jag gör en videoblogg med svaren. Men då måste det vara värt!

FRÅGESTUUUND!!!!!!!

vi kör på en frågestund, fråga allt ni har på hjärtat så får vi se om ni får något svar! Svara på alla frågor förutom frågor om sex och sånt där snuskigt. hihi

IKEAAA

Idag drog jag och Sami till Ikea, ojoj vad vi shoppade!
Nu ligger jag i min säng och är irriterad, som vanligt får jag väl lov att tillägga.
Det finns så mycket jag vill skriva men jag har lärt mig av min mor att inte skriva precis allt jag tänker och tycker om folk i bloggen. Så, jag lämnar det åt sidan så fokuserar vi på det bra!
'

SHOES

I love my new shoes, dock är dom myycket snyggare i verkligheten!

BBBBIG BROTHER

Sitter och myser med min pojkvän framför Big brother, har myskatten här också, toppeeeeen!


SAMIRA, VÄRLDENS BÄSTA SMOOTHIEGÖRARE

skulle göra allt för att få en smoothie ala Samira!

NEW IN


EN HEEEEEELT VANLIG TISDAG MED SAMIRA


MEMORIES ARE FOREVER, YOU DON'T FAIL UNTIL YOU GIVE UP



PLANS FOR THE WEEK


TRÄFFADE RANDIS IDAG

Insåg inte hur mycket jag saknat henne förns jag fick se henne idag. Hon var som en helt ny katt.

FÖR TVÅ MÅNADER FANNS DU, MEN IMORGON ÄR DET TVÅ MÅNADER SEN DU FÖRSVANN

Jag saknar min mamma obeskrivligt mycket, jag fäller tårar för henne varje dag och tankarna går inte att koppla bort i något läge alls, hon finns alltid där vad jag än gör, jag vet att hon har det bra nu. Jag vet att hon är lycklig.

GODMORGON/ GOD DAG/ GOD EFTERMIDDAG

Heeeej allesammans!
Fick nyss upp min bäbbelubis men jag själv har varit vaken i x antal timmar. Ikväll blir det kanske bio och imorgon åker jag till toftbyn en sväng. berättar mer senare om den saken.
ni får en gammal bild då det inte går att ladda upp bilder av okänd anledning

HEEJTJO

Hejsan hoppsan, vad har alla för sig en fin dag som denna? Jag ska snart kleta på ytterst lite smink och sen ska jag vandra hem till pappa där det är påskmiddag (påsklunch)och äta mig mätt så jag inte kommer orka gå sen.
Vet ni föresten vad som händer imorgon? Jo, jag ska övningsköra för första gången, kommer bli asgrymt.

NEW IN

Tog med min vän Samira på en liten shoppingrunda!
Ögonbrynspenna och eyeliner Åhléns.
strumpor & trosor Lindéx
Linne & byxor Gina Tricot
Linne Carlings, Jeans Byxshopen.

HEY, TODAY I'M GOING TO SPEND SOME MONEY

Ska shoppa med Samira idag, wiho, funfun!

NOTHING WILL NEVER GO BACK TO NORMAL


NEJ USCH OCH FY VAD ALLT ÄR JOBBIGT

Måste bara skriva av mig nu, men är så sjukt lack och trött på skolan och på allt, får frånvaro även fast dem vet varför jag är borta och imorgon har jag engelska prov och just nu sitter jag stressad som fan och gör klart, kommer få sitta uppe hela natten, jag har suttit sen jag kom hem klockan 6 och gjort ungefär tre frågor. Det kanske inte är svårt men det är jävligt svårt när man inte kan koncentrera sig. Och jag har så sjukt ont i min arm, nu kan jag inte ens böja ut den riktigt så går och har ont i hela tiden och nej. fyfan vad jag är lack och sur just nu, på precis allt.
Hejdå!
önskar att mamma var här, hon hjälpte mig alltid med allting när det var jobbigt..

NEW IN FROM STOCKHOLM



RSS 2.0