INGET INTERNET

Som ni vet så har jag flyttat, och i nya lägenheten har vi inget internet,och vet inte när vi skaffar det heller. men får helt enkelt blogga när jag är i skolan, men det blir nog inte lika mycket. Men ska göra så gott jag kan.
Bara så ni vet!  Mer bilder kommer imorgon, nu har jag inga nya alls. men hörs mer då.
jäääätte gammal bild

-


TO.DAY

morniiiing, vilken morgonmänniska jag blivit på senaste väckorna! hoho.
vaknade 8 idag, drog e dusch och nu väntar jag på att håret ska torka.
Vad ska ni göra idag? :)
haha, fyy vilken ful bild, den är från förra vintern eller i våras.

LONG BUT GOOD WEEKEND

Godkväll eller Godnatt på er.
Denna helg har varit låång, det enda jag gjort är att ha burit lådor upp för alla trappor. Kommer ha fina blåsor över hela händerna imorgon kan jag säga er. Var även på djurmagainet på kattens dag med Elin en stund idag vilket var trevligt. Sen på kvällen drog jag till Kevin för lite mys.
Imorgon blir det flytt av alla möbler och får äntligen fixa mitt rum, men ska även hinna med att ta en tripp på stan med Samira, kommer bli kalas de! Nu ska jag sova, klockan ringer nio, men vaknar väl som vanligt klockan 7 av kindbitarklockan. (har förövrigt jätte fina riv/bitsår på kinderna nu..)
Natti!
arkivbild

BRA HELG

Hej allihopa!
Sitter här med supperblött hår och väntar på att det ska torka. Ska träffa elin klockan ett så ska vi på en sak på Djurmagasinet. Får se om jag kommer hem med något till min vildkatt. Imorgon ska jag gå en sväng på julskyltningen med Samira. Kommer bli kul!
Samtidigt som vi flyttar fullrulle här hemma så tar jag lite ledig tid. Har träningsverk i mina vader ska ni veta sen jag gick upp och ner för trapporna igår.
Hoppas ni får en rolig helg!♥

EN LEKTION IDAG

Godmorgon på er!
Känner mig fett ful och äcklig idag, men har bara en lektion och slutar kvart över tio, så slipper träffa så många och skrämma dem, och tur är väl det. Efter skolan ska jag packa för idag börjar vi flytta, spännande! Jag älskar som sagt att flytta, tröttnar snabbt på ett ställe, räknade ihop igår att jag flyttat ca 7-8 gånger bara med mamma. Nej men det är kul med lite variation där man bor, och om jag tröttnar och inte kan flytta så äre bara att möblera om rummet helt så känns allt nytt! :)
söt jag var förut..

JAG FÖRTJÄNAR GODIS

Var i skolan heeela dagen idag, känner mig så duktig! haha.
Nu ska jag vänta på att mamma ska ringa mig så jag får veta om vi ska upp och kolla på lägenheten igen, men ser inte så ut. Annars ska jag å till hemköp och köpa godis. mumma.

GLAD ATT JAG GICK PÅ JAPANSKAN

När jag väl kommer till japanskan så tycker jag det är jätte spännande och vill lära mig, men när jag ligger i sängen känner jag att det är ointressant och ovärt att gå dit och att jag inte vill lära mig. Samma efter näst sista lektionen på måndagar, att jag inte ens orkar vänta en halvtimme på en rolig lektion för jag tycker den är ovärd för att jag ska få sluta tidigare. Fy! Ska skärpa mig!

DET BORDE VARA FÖRBJUDET ATT GÅ UPP FÖRE 10!

Hejhåå!
Idag ska jag gå på japanskan, tror jag hoppat över den i flera veckor nu. Men det är ju tack vara min extremt stora kärlek till just språk. Nu sitter jag och äter vitt bröd med smör. Täkte göra havregrynsgröt men ingen kastrull eller tallrik var diskad, så då tänkte jag mjölk o macka (jag haatar mjölk) men det fanns inga glas rena så får leva på bröd och vatten, hehe.
Men det är bättre än att inte äta någonting alls. Har typ inte ätit lunch i skolan på över en månad. ops.
Nu måste jag träna lite på hiragana för antar att resten av min japanskagrupp redan kan dom. Pusshej.
förövrigt, det borde vara förbjudet att behöva gå upp före 10! :o
randomdjur

INSPIRATION


BEST FRIENDS

Nu ska jag bara leta på min mobil, sen drar jag till skolan. Hörs sen!
ful.se

APOTEKET TANTER- ALLTID SURA?

apoteket tanter är fan sura hela tiden, dem är otrevliga och kollar på en som om man är dum i huvudet.
Idag gick jag in dit för att fråga hur mycket Frontline kostade för det fanns ingen prislapp, så gick jag fram och frågade och fick en sån där hemsk blick, sen sa hon vad det kostade och fortsatte stirra, så sa jag att jag bara ville veta för det stod inget sen gick jag.
Sen nu nyss när jag skulle gå dit och köpa skiten så sitter det en annan tant där och hon såg lite gladare ut iaf, så skulle jag dra mammas kort men det fungerade inte för det va nå chipgrej, så sa hon att jag skulle stoppa in kortet ist med chippet innåt. Och jag som inte äger ett enda kort vet väl inte hur ett sånt chip ser ut.
Så duktig som jag är så stack jag in kortet åt fel håll, så hon fick lov att hjälpa mig med att dra ut det. suck. Sen Äntligen när det var avklarat kunde jag gå därifrån från en irriterad och läskig tant.


FACELOOK

kör på lockigt hår idag.

HIT

ååhåå, längtar så mycket att ni kan inte ens anan hur mycket jag längtar!! :D
ser kanske inte så fint och modernt ut utifrån, men det är jätte fint inne.

WANTIES TO MY NEW ROOM


DATANERD?

Känner att jag har blivit en fet jävla datanörd, vet ni vad min önskelista består av?
jo,
En datorskärm, datorhögtalare, ett datorchassi (ska bygga en egen dator) och en extern hårddisk.
Och det värsta av allt är att jag känner att det här är det jag verligen vill ha ha!
Tidigare år har min önskelista sett ut ungefär såhär.
Presentkort på gina
presentkort på h&m
presentkort på only
m.m
foundation
converse
den där jackan
bla.bla.
Men, någon gång måste man ju förändras, inte sant?
Dock så har jag en massa annat att inplanerat att köpa till mitt rum, kan göra ett inlägg om det snart.

JOBBA HEMMA

Fick jobba hemma på företagsekonomin idag, och så har jag ändå till onsdag på mig med mitt arbete. Dock är jag typ klar, men lite finslipning är aldrig fel. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig och sova, men är ju färdigfixad och allt. hehe.

TRÖTT SOM EN DJUR

Är så trött så om jag skulle lägga mig ner igen skulle jag somna på en blinkning. Har setat i sängen sen klockan ringde sju, och hon är kvart i åtta nu. Lär väl gå upp då. Bara så alla vet som brukar smsa mig och som läser min blogg, så kommer min mobil vara avstängd hela helgen. Pallar inte få en massa sms den här helgen. Bara så ni vet! Alla tankar ska vara bortkopplade.
hejs.

EMO KID, YÄYÄ

Känner mig helt seriöst som ett emo, gråter och är sur varje kväll, är arg på allt och alla och får aldrig vara ifred eller sova på nätterna. Tar åt mit all kritik på ett negativt sätt och sitter och grubblar över det i evigheter. Tänker på saker jag inte ens behöver tänka på och funderar över saker jag inte ens ska behöva fundera på. Är trött på att folk säger åt mig vad jag ska göra, tro mig, jag vet vad jag ska göra för att jag ska må bra och vad jag också vet är att det inte är att följa era råd.
Allt är stressigt, men det går bättre än nånsin i skolan, eller ja. Bättre än när jag hade någon att tjöta med varje lektion, vilket är både bra men samtidigt jävligt tråkigt och ensamt.
Min katt bajsar konstigt och har skabb i öronen, har för lite pengar för att göra någonting åt det just nu, skulle göra allt för att hjälpa henne men får lov att vänta.
Allt jag vill är att bli lämnad ifred hemma, därför jag längtar tills vi flyttar. Ska skaffa ett organiserat och fint rum med ett skrivbord så jag slipper plugga i sängen. Ska börja må bra igen och längta tills jag fyller 18, sen längta tills man går ut skolan för att sedan skaffa jobb och starta ett eget liv.

ÄR DU DRYG MOT MIG, ÄR JAG DRYG MOT DIG

Hon var helt galen imorse, hon flög på mig och bet mig och sprang runt och flög på saker o.s.v. Som en galen hund. eller katt..
Så busade hon med bollar och med min skidstrumpa och så va hon så sjukt dryg mot mig (mååånga nya riv och bitmärken).
Titta hur mycket hon vill ha strumpan, och som tur var fick hon den till slut. hahah hon blev helt galen på att den inte lossnade.
blir nästan rädd. Nu ligger hon i kameraväskan och sover. skönt.

STUDIEDAG IMORGON

Lyckan som uppstår när man sent på kvällen ser att om två dagar är det studiedag!

READY FOR SCHOOL

Funfunfun!

SÅHÄR GÖR MAN OM MAN INTE VILL HA SINA SAKER KVAR

Mitt skal vandrade nog på sina sista dagar, är sjukt trött på det så nu gav jag det till odjuret som sliter allt i stycken, och om jag ändrar mig och vill ha skal i alla fall, ja då har jag två likadana till. Nu gäller det bara att INTE tappa min mobil. Mitt skal har nog skyddat min mobil från att gå i bitar tusen gånger. Tappade den i en stentrappa förut och det blev inte en skråma! love that!
tuggtugg

TIME TO SLEEP

Nu ska jag sova, det ska bli så skönt så skönt.
Ni får ha en mysig natt allihopa, godnatt.

IN LOVE WITH WHITE AND PINK

Den snyggaste blandningen måste väl vara vitt och rosa, eller svart och rött. i mitt nya rum ska jag i min datorhörna satsa på vitt/rosa tema, vit skärm, vit mus, vitt tangentbord (om de finns? förutom apple.) Sen rosa hörlurar, rosa hårddisk, rosa stol kanske? sen rosa fläktar i min dator jag ska skaffa lite senare i livet. Sen har jag funderar på att köpa en GÖRsnygg väggklocka som ligger i butiken bredvid där jag bor, kollar på den varje gång jag går förbi. Den är då svart och röd, fast vet inte hur mycket färger jag kan blanda in, haha.
Men tycker det ser mycket cleanare ut med vitt istället för svart, vad tycker ni?

iLUV

Var på siba idag med papi och Therese, och såg dom här godingarna, så dom fick följa med mig hem.
Så tack pappa och therese!
Dom är nästan skrikrosa irl och jätte bekväma, plus att dom är som öronproppar, för så fort du sätter i dem i öronen utan musik till och med, hör du knappt nånting runt omkring dig.

GOD MORGON

Sitter och käkar min marabou och njuter av livets stund.

DROG TILL HEMKÖP OCH KÖPTE BRA SAKER

Var arg och godissugen, köpte mat till min katt, tuggume och en marabou. Marabou löser nog alla problem. ♥
Kan dock inte äta den nu för nu ska jag sova, somnade när jag kom hem från skolan, ingen märkte ens att jag var hemma. Sov ju bara en timme i natt så nu ska jag försöka få mig lite sömn genom att lägga mig tidigare plus att jag har en fet sovmorgon imorgon.
Kram till er!
omnomnomn.

JUST SOME ANGRY WORDS

Längtar så in i satan tills jag flyttar hemifrån, är så trött på att ingen lyssnar på mig här hemma, vare sig det gäller mig själv eller någon annan. Är trött på att höra "passa på nu när Carro inte är här", "ja, men Carro är ju inte här"
Dem tror jag är helt dum i huvudet men det är jag inte, det är ju dem som är det som inte tror att jag hör när jag sitter i rummet bredvid!
Inget kommer bli bättre hur mycket jag än tror och hoppas, för så fort nån inte är med eller hemma så startas allt skitsnack, vad fan är de här? Inte vad jag kallar en familj i alla fall...
Är inte så biff som jag ser ut :D Har inga muslker alls... -.-

TAKE ME THERE


JAG ÄR SÅ DUKTIG

Jag sov mindre än en timme inatt, ville bara ligga kvar i sängen och sova imorse, men jag gick upp och nu är jag i skolan. Hur duktig är jag inte?! Jag som blivit så bra på att ligga kvar i sängen på mornarna.
Fast jag kan bara säga såhär, fett ovärd lektion jag sitter på just nu, för vi behöver inte ens jobba.

LOOK WHO IS BACK

Min älskade vita tröja!! Är sugerglad, dock så har den svart/gråa fläckar på sig...

TJOFRÄS

Hej alla söta och fina.
Blev vist inge bloggning i helgen, och inga bilder heller för den delen. Var helt enkelt för ful för kameran. Nej men skämt och sido, min helg har varit helt okej. Lite leénden, lite tårar, massa wordfeud, lite battlefield o.sv.o.s.v.
Nu sitter jag i sängen och myser med min kattbebis som galloperar som en häst och låter som en blanding mellan en fågel och mus och beter sig som en apa.
Hur har er helg varit? :)



-

This can’t be right
I can’t take one more sleepless night without you,
I won’t soar, I won’t climb
If you’re not here, I’m paralyzed

I can’t look, I’m so blind
I lost my heart, I lost my mind.


FINNS INTE ORD FÖR HUR BESVIKEN JAG BLIR VARJE GÅNG


GOD MORGON

Morning, sitter här och nöter wordfeud, och nej det går inte så bra. Förlorar typ alltid!
Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta bort gårdagens smink, trots att jag trodde så blev det inte aaltför tråkigt igår, en helt okej kväll ändå.
Men vi hörs efter duschen, hejdå!
bara nån random bild sådär

TÄVLAR

Är med och tävlar om en onepiece hos Ida där två vinnare kommer dras.
Här är inlägget till tävligen där ni kan vara med och tävla!
LÄNK: http://flavoured.se/2011/november/tavla-om-en-onepiece.html#comment.

THIS IS GOING TO BE A BORING AND LOONG NIGHT!

jag ska vara med när Kevin och Daniel lanar, och jag vet inte själv varför jag ens är här för den här kvällen kommer jag ha så otroligt jävla bajs tråkigt så jag vet inte vad. Kevin har i alla fall lovat mig en Ben & Jerry's så jag får väl äta den långsamt så den räcker hela natten. Sen får jag väl ta fram plugget för det är säkert mycket roligare.
Ha en fin kväll!
Ska nog färga håret snart igen!

HEY YOU


*_*


TRÖTTER

Idag satte jag mig bara spikrakt upp i sängen, spelade lite wordfeud och vaknade till, sen gick jag raka vägen upp, även fast jag ville lägga mig ner igen så sjukt mycket. Så fixade jag mig och allt dedär, sen när jag kommer till skolan får jag veta att vi inte behövde komma på lektonen. Kände hur lyckan svällde upp för mig. Nej men nu är jag här så nu ska jag jobba så jag inte gått upp i onödan!

SOVTIME

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag till skolan. Har bara två lektioner och dom är nog ganska lugna.
Vi hörs imorgon, och det är så kul med komentarer och nya besökare! Love to you! ♥
söt <3

♥MIN GOSIS♥

Jag är så förbaskat jävla glad, du är som en drog för mig, du ger mig sån lycka så jag vet inte vart jag ska göra av den.
Jag förstår inte människor som inte vill dela sin kärlek och liv med någon annan, man får sån otrolig kick av en massa känslor och man blir glad och sprallig i hela kroppen.
Om en vecka så är det min och min pojkväns 26 månaders dag och jag vet inte hur jag ska hantera lyckan av att det är han och jag än idag, en del av mig har fortfarande inte förstått hur lång tid 26 månader egentligen är. Jag kan fortfarande inte sluta le när vi möts, jag kan bara inte. Det är helt omöjligt, ibland känner jag mig så fånig för jag kan bara inte sluta le när vi går mot varandra. Det är så det är och det är så det ska kännas och vara. Att efter 26 månader är allt likadant. Alla känslor är lika starka som från början och allt känns så underbart.
Mitt hjärta slår så hårt för dig, varje dag slår det för bara dig. ♥

TÄVLING

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=262006447184236&set=a.192929964091885.63483.190593877658827&type=1&theater
Jag är med och tävlar om att vinna en iphone 4 samt ipad (om man delar på sin blogg.)
För att delta i denna tävlingen måste du:
♦ Gilla vår sida!
♦ Dela bilden i din logg!
♦ kommentera BILDEN att du delat och gillat!

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till Iphonearts facebooksida.

LYCKA TILL!

WORDFEUD

När alla slutar spela wordfeud, ja dåå kan jag ladda ner det.
Men till alla som fortfarande speler, spela mot mig då. (jag suger)
Canaslund

Nu vill jag att vintern ska komma.

VARFÖR FÅR JAG ALDRIG SOVA EN HEL NATT FÖR?

Längtar som tusan tills vi flyttar till ett tystare ställe, säger bara till alla därute: Flytta aldrig in mitt i stan i en lägenhet där man hör varenda steg och ord någon säger och tar utanför. Alla transporter kommer mitt i natten och står med sina lastbilar på hur länge som helst och den där höjningsaken gnisslar när dem åker upp, och ner, upp och ner. Det åker polisbilar fram och tillbaka och massa andra bilar för den delen med, moppar som ekar mellan husen och folk som drar sina resväsäskor tidigt på morgonen. På helgerna när det går massa folk till och från fester/krogen och skriker och blåser i sina visselpipor och bara för oväsen.
Säger inte att det är nått fel på det, men jag tycker bara att det är så jobbigt att sova bland det, för jag vet inte när jag sov en hel natt senast hemma, och jag har ändå bott här i ca 3 år. Men inom tre veckor ska vi flytta så det ska bli så grymt skönt!

HÄR MYSER VI


HEY


VILL KÖPA SAKER

Vill köpa så mycket saker, och det är bara tekniska saker typ. En Nokia N9 (GÖRSNYGG!), en dator, högtalare, sims 3 spel, åååååh.!! Och såklart massa kläder, men mest utav allt vill jag ha tillbaka min vita stickade tröja som jag fick använda en gång som nån i min familj tagit :(
kullivab

SKRIVUPPGIFT

känner att jag inte orkar gå på japanskan idag då tidningen ska komma och ta kort på oss och jag känner mig skit trött och ful idag. Tyck att jag är fjantig, men även om jag känner mig snygg och blir fotad blir jag mega ful, fatta då hur jag kommer se ut om jag redan är ful, plus att hela Falun kommer få se.
Så då är det bättre att gå hem, plugga lite och få saker gjort, t.ex. min skrivuppgift på företagsekonomin och engelska artikeln.. Sen är man fri. Asum.

PEPP ON THE SCHOOL, WOHO

Eller inte. Men ska väl dra mig ditåt nu i alla fall. Jag tror inte jag är ensam om att känna sig död efter det här lovet.

I CAN'T EXPLAIN HOW MUCH YOU MEANS TO ME.


I HAVE SO MUCH ANGER

Och med det säger jag godnatt.

GIVE ME?!

Det jag verkligen vill ha nu är en dator, detta skulle inte sitta fel!

SKOLA IMORGON

Hej hörrni! sorry for bad update.
Men vad gör ni? Längtar ni till skolan imorgon?
Det gör inte jag. Har lagt mig runt 6-8 på morgonen hela lovet och vaknat 10-11 på morgonen, så ingen direkt sömn har jag fått. Men får väl tvinga mig själv upp imorogon och vandra som en zombie genom skoldagen.

NUDLAR, KAKOR OCH EN KOMEDI


BEAUTIFUL RINGS


TWO DAYS LEFT

Två dagar kvar av lovet, dags att ställa tillbaka dygnet kankse?

DRAR UT I MÖRKRET


LOVE

KÄRLEK♥
Är du kär just nu? – så kär man kan bli.
Har du kysst någon idag? - ja
Har du ett förhållande? - japp
Är du romantisk? – hmm, ja kanske de?
Har du snott en kompis pojk/flickvän? - nej.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – ha ett förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha nej.
Vem sov du senast bredvid? – Nelly (min vildkatt)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – nä.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – ungdomar kanske?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – hahah, nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – om jag viste att kärleken varade för evigt så ja. annars nej.

DRAR UT PÅ STAN MED ADELINA


VILL HA EN NEONLAMPA

Idag ska jag förmodligen köpa ett neonrör som jag ska ha i rummet,  hur snyggt och mysigt är inte det?!
bild från google.

TJENIS

Idag är det torsdag , alltså 4 dagar innan skolan börjar igen. Känns ändå helt okej!

TÄVLAR

Är med och tävlar om ett presentkort så man kan köpa ett par Jeffrey Cambell skor. Var med ni också!
Tävla här http://flavoured.se/2011/november/vinn-presentkort-och-kop-dina-jeffery-campbel.html

PALLA.LIVET.


GODNATT OCH SVAR

Nej jag står faktiskt en bit framför henne, men jag tyckte också att det såg ut som att jag satt där på bilden :o

KAN MAN HA TRÅKIGARE?

Usch vad tråkigt jag har, kollar på ännu en film men börjar tröttna nu. Vad ska man göraaa?

DROP IT LIKE IT'S HOT


GÄRNET VS ELSBORG

Varit och kollat lägenhet nyss på gärnet, men den var nog inget för oss. Hoppas den på Elsborg är bättre! Så vi hörs efter det.
Nu ska jag käka, sen följa med Kevin till frisören sen dra och kolla på nästa lägenhet.

RSS 2.0