ALL I WANT IS TO TELL YOU HOW MUCH YOU MEANS TO ME.

Idag har varit en jobbig dag, vaknade på fel sida och har varit allmänt depp.
Många tankar på mamma har kommit upp och när jag väl tänker på henne är det så otroligt svårt att sluta, för då spelas allt upp i mitt huvud igen, om och om och om igen..
Hur vi har bråkat och hur vi har skrattat ihop, vår sista dag tillsammans och samtalet från min bror, och mina frågor är svarslösa, det finns inga svar för det finns ingen som kan svara på dom, ingen nånsin kommer kunna svara på de frågor jag har i mitt huvud. ¨
Vad hände, hur mådde hon, led hon? Vad tänkte hon och varför ringde hon inte nån...
Jag tänker att hon låg där och allt bara hände, hur rädd hon vart och jag vet inte om hon förstod att det var det sista hon gjorde, eller förstod hon det. Eller somnade hon bara in och aldrig vaknade... Ibland vill jag bara skiva ett sms till henne och berätta att jag saknar henne, för det gör jag. Jag saknar henne så mycket att ni inte kan förstå, och jag önskar, av hela mitt hjärta och själ att jag kunde betett mig bättre mot henne så att vi inte hade olösta konflikter. Jag hatar alla facebookbilder som handlar om mammor, att man ska gilla annara älskar man henne inte. Jag hatar att se hur andra skriver och berättar hur mycket dem älskar sina mammor, eller bara när dem pratar om dem, för det gör mig så ledsen att jag aldrig gjorde så med min mamma. Jag är ledsen att jag tog henne för givet, jag är ledsen att jag inte förstod innebörden av att älska någon så mycket att jag inte ens viste om det. Men nu gör jag det, men dagarna går och jag gråter än, jag vet fortfarande inte vart jag ska ta vägen ibland, men jag kämpar mig vidare för jag vet att hon ser på, och jag vet att hon ger mig styrka när jag bara vill ge upp. Jag älskar min mamma trots att hon inte finns på jorden längre, hon kommer alltid finnas kvar, i mitt hjärta och i mina minnen.
Jag saknar dig, min fina mamma.♥
 

-

 



DAGENS OUTFIT


THURSDAY

Godmorgon sötnosar!
Sitter och väntar på att jag kan dra mig mot skolan, börjar om en timme så har ju lite dötid att sysselsätta mig på.
Idag ska jag köpa fler körlektioner, äntligen tar jag tag i det igen! nu ska jag verkligen koncentrera mig o få det där förbaskade körkortet.
Slänger in en liten dagens outfit strax också, se ya!

LÄGGA MIG SNART

 Tjenis på er! 
Träffade Madeleine idag och vi gick på stan en iten snabbis och snackade, Var duktig och inte öpte något onödigt i alla fall, köpte bara ett skrivblock till skolan. Skolan känns inte alls så tråkig nu, den känns faktiskt ganska kul. Konstigt nog. Men ska nog lägga mig och sova snart, börjar bli riktigt trött.

GODKV

 

OFF TO SCHOOL

Godmorgon på er! fick sovmorgon idag då jag börjar 12.15 på onsdagar, idag ska jag vara med Madeleine och Albana, saknade människor. Funderar på att köpa ett par boyfriend jeans, men vi får se. Sen måste skolböcker inhandlas också. Vi hörs senare.

DAGS ATT LÄGGA BORT SHORTSEN?

godmorgon på er!
Sitter och fryser i min jumpsuit och tittade nyss på vädret, är det höst nu när det är kallare än 15 grader ute? Dags att lägga bort shortsen och sommarkläderna och ta fram den varmare jackan om ett tag tror jag allt. Men jag ser fram emot vintern, den ska bli rolig.


GODNATT


PROVADE LYXSHAKEN

Igår när jag och Keppan var ute och åkte bil ville jag prova Max lyxshake, men det var ju hur mättande som helst så jag orkade bara halva sen slängde jag resten, men god var den men den kändes inte direkt nyttig haha.. kände mig lite fet efteråt. Donkens milkshake är definitivt inte lika fetkänsleframkallande som denna. Men den va god som fäsen.

SKOLA IMORGON

Söndag söndag söndag, det är nu man uppskattar helgerna så otroligt mycket, man vill bara ha dom hela tiden, man blir typ ledsen när man tänker att det är skola dagen därpå. I alla fall, nu ska jag göra mig iordning sen dra ut. Se yaaaa

HEAR ME WHEN I SAY I LOVE YOU

Lycka, såg nu att jag får min lön imorgon, jag som behövde pengar, wihoo!
Förövrigt så sitter jag hos Kevin, är vrålhungrig, as usual. hehe vi har burit upp en säng som jag ska ha hos min moster (eller ja, jag bar den halvvägs, sen fick nån annan ta över för jag va så svag)
Idag är planerna att åka och kika in nya arkens zoo och sedan hämta lite kartonger från pappa som ska till min moster. 
kram på er. 

HALLÅ HALLÅ

Hej på er alla glada!
Har ingenting nytt att skriva förutom att skolan har börjat och jag vill bara att den ska sluta igen, haha. Får stå utt ett ynka år till sen slipper jag skiten. Men jag antar att jag kommer sakna metg rejält, bättre skola får man leta efter. Så alla 97or som ska på gymnaium nästa år, välj Mikael Elias, ni kommer absolut inte bli besvikna. 

NEW IN- GO BLONDER LIGHTENING SPRAY

Uppdaterar er senare om den fungerar bra eller inte, den är köpt på Åhlens för 130 kronor utifall någon undrar.


HELT OK

Fick ett helt okej schema ändå, fast detta schema är lite fel, ska tabort japanskan o lägga till kultur och idehistoris så på tisdagar har jag bara en lektion. Hur nice som helst!!


AHMEN TJEEENA

Var och kollade på en bil idag, åh ljudet i den bilen alltså... Extas, det mullrade som aldrig förr, herregud. Ska sova nu i alla fall hade jag tänkt, vi hörs tomorroooooowww


ON MY way to school

oj, är lite sen, ska möta elin utanför om fyra minuter, får skylla på att min datror tar ett år på sig att starta upp o öppna en enda sida, kskit dator! blä.

SKOLIS

Skola imorgon som gäller, peppppppp. Eller inte. Idag var jag och älski i stockholm o han köpte en bil. Jag ska sova nu så vi hörs imorgon.


FRUKOST

Godmorgon på er!
Sitter och äter frukost (spagetti och köttfärssås, omnomn) och ska snart göra mig i ordning, idag bär det av till Stockholm med älskibusen, fast vi ska åka hem sen på kvällen för det är ju skola imorgon. (NEEEJ) Längtar inte en skvutt ens, fifän. Jajua, bara ett år kvar så man får väl stå ut. 

I DON'T KNOW WHAT TO WRITE HERE

Heeeeeeeej o håååååååppppzzz!
Vad händer?:)
Jag sitter i sängen o kollar bilar, synd att alla bra ska vara så långt bort, finns en här i Dalarna som är grymt bra, synd att den va lite dyr bara... Men man kan ju alltid pruta lite! Vill ha körkort nuuuu. Vi får se om vi hörs senare, pussss.


STONE

Köpte denna sten som jag tänkte att jag skulle lägga vid mammas grav, hoppas allt kommer på plats snart så man kan åka ut dit nån gång.


NEW IN

Fyndade detta armband på indiska för bara 15 kronor, älskar rea.


DRÖMDE OM DIG

Drömde om mamma igen, hade inte pratat med henne på ett tag men jag smsade henne först och frågade vad hon gjorde, sen om hon var vaken. Men hon svarade inte så jag åkte dit, när jag öppnade dörren kände jag doften av mat och jag förstod att hon var i köket. Jag sprang in i köket och gav henne världens kram, det kändes så verkligt och det var så skönt att äntligen få krama henne. Jag skulle göra allt för att min dröm skulle vara verklig...allt.


DÅLIG JAG VET

Förlåt på mitt hjärta att jag är så dålig på att blogga, ska ta tag i det, men ibland orkar man ju bara inte. Hehehehu. Ska i alla fall lägga mig nu, är hur trött som helst. Har åkt bil nästan hela dagen och sen har vi vart och fiskat en supersnabbis med johannes och isac. Pusshej


HEJDÅ 500 KRONOR

Jag är så dålig när det gäller att slå vad, jag förlorar alltid, men jag är i alla fall duktig att göra mitt straff.. Kevin fick körkort före mig så därför måste jag ge honom 500 kronor. Känns hårt men det är sånt man får ta om man ska vara dum att slå vad, hehe. Nu vet ni vad jag gör hela dagarna, åker bil.

GODMORGON


GOODNIGHT


LITE FÄRG HAR JAG FÅTT

Äntligen lite sol, det är helt underbart! Idag har jag bara legat ute hela dagen, var hur skönt som helst verkligen. Bloggar lite mer senare, måste slänga in bilderna på kameran först.


DREAMING AWAY

Åh det är så vackert utomlands, vill dit nununu.


PADDLA SURFBRÄDA I TISKEN?

Jag och Elin såg en man som måste ha haft för mycket fritid, kom med en surfingbräda och började paddla över hela äckliga tisken med en paddel och en ryggsäck. Sen satte han sig på surfingbrädan i sjön o bara chillade, sen när Elin skulle gå tillbaka paddlade han tillbaka. Brist på liv eller är det något folk brukar göra?

SUNNY DAY WITH EILN

Åh lyckan imorse när jag såg solen, oslagbar!
Jag och Elin bestämde oss för att träffas för att sola lite och för att prata om resan så vi träffades vid sussen och kökade tacotallrik och pratade, känner mig mer pepp än någonsin ska ni veta!

SOLSTRÅLEN

saknar min Nelly så otroligt mycket...

LUGN DAG

Hej på er! förlåt att bloggningen inte varit den bästa senaste dagarna. Idag har jag bara tagit det lugnt, sovit till 12, kollat på film och tränat lite. Ligger nyduschad i min jumpsuit i sängen och väntar på att Kevin ska komma hem från jobbet, antar att vi inte ska ut nånting i det här regniga vädret så vi slår väl på en film och bara myser eller något.

WORKING OUT

När man inte orkar ta sig till gymmet får man göra det bästa av det! häh ska godismagen bort! fin dammspegel förövrigt

DAGENS SHOPPING

Var på kupolen med min syster Josefine idag, jag fick med mig lite saker hem, älskar väskan speciellt!
 
 

I'M SO HAPPY

är så glaaad, får shoppa imorgon, jippi! Och har massa annan glädje i kroppen också, kan inte bli bättre. Hörs senare, nu ska jag göra mig i ordnig sen gå hem o byta om till gymkläder o sen dra till gymmet med Adelina. 

KOMMER PÅ MIG SJÄLV MED ATT FÖRSÖKA TRYCKA PÅ SKÄRMEN

Är hopplös, vet inte hur många gånger jag försöker trycka på datorskärmen och bli sur över att det inte händer något, men sen kommer jag på att det faktiskt inte är telefonen eller ipaden jag trycker på. Hände flertal gånger igår och nyss, antar att touchen tar över allt. Undrar när det kommer bärbara datorer i touch, skulle va näääjs.

STAN IGÅR MED EN FIN VÄN

Träffade ju Samira igår, var kul att se henne, men inte lika kul att se hennes bruna ben *snyft* men snart blir det min tur! Vi åt på Kina och gick lite på stan, så nu är jag mer shoppingsugen än nånsin, men måste vänta ända tills tisdag (gah!). Jag va ju faktiskt så duktig att jag inte ens tog med mig nå pengar för att jag inte ska kunna shoppa. Duktigpoäng.

HIGHEST OM MY BUYLIST

Är sååå sugen på den lilla nitväskan så den ska utan tvekan bli min. Vi får se om jag köper byxorna eller inte, måste ju spara lite till resan också.


PLANERAR IN HÖSTLOVET


GRATTIS X 2

min duktiga pluppis klarade teoriprovet! Längtar tills han får sitt körkort så vi kan ut och åka bil i vinter, ååh wiho. Haha, jag är typ mer exalterad över hans körkort än mitt eget, det bådar inte gott. 

VÄNTAR PÅ KLOCKAN

Goodmorning!
Sitter här redo och klar och väntar på att klockan ska bli ett, börjar bli hungrig som an animal. Kinamat står ju på menyn.
 

REMEMBER WHO YOU ARE

Perfektion, så snygg och betydelsefull tatuering. Tumblr in my <3


I LÖVE CÄTS

ville bara att ni skulle veta det, h3h3h
 
 

GRATTIS SMASKISMUTT

Idag fyller min älskibusfavorit år, 18 år blir han! Lika stor som mig nu. Har sjungt och gett han sina presenter, även fast det var den 8onde, vi suger på att vänta, men det är ju mysigt det med. Så GRATTIS på dig du är bäst! ♥

GODNATT KÄRA VÄNNER

Godnatt, nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag träffa Samira (ÄNTLIGEN!!!) och vi ska käka kinamat, fysjuttsingen vad gott det kommer bli. Hon har ju varit i Tunisien i två veckor och jag har inte varit liite avis under tiden heller, bara typ superduper mycket. Kommer jag ens kunna lyssna på allt underbart hon har att berätta, troligtvis inte. Vi hörs imorgon, massa pussar från mig!

NÅN FYLLER VIST ÅR IMORGON


BEAUTIFUL SUMMER

Önskar man var där, bilder från tumblr.


IT'S NOT FAIR

I miss you so much.


:*

 
:*

SMINKAR MIG

Idag gäller det! början på mina raka tänder, är liiite nervös, men inte alls mycket. Ska sminka mig och klä på mig bara sen drar jag. kisses

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, WIHOO

Här kommer svaren på frågestunden, ni får ursäkta kvaliten och att jag ser tjock ut. hihihi. puss

DO IT


KÖRLEKTION

Tjohooo! Gissa vad jag har gjort? En video med svar från frågestunden, det var på tiden va? Ska iaf strax ner till körskolan och köra, får se hur det går. Känns dåligt. Imorgon ska jag få tandställning, längtar lite, satan vad snygg jag kommer bli. Eller. Nej men det kommer kännas så otroligt skönt när mina tänder äntigen blir raka. Wihoo! Hej på er, vi hörs sen :*


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM

Caroliiine1994


GODNATT


HELLO ON YOU


KATTHEMMET

Blir som nyfödd varje gång jag varit där, haha nejdå men det är helt underbart där. Jag som älskar katter blir helt extas när jag är där, katter överallt. Katthemmet i Borlänge tar in hemlösa katter och ger dem vård samt kastrerar dom för att sedan sälja dom till nya hem. Dom som jobbar där jobbar inte för någon lön utan bara för att hjälpa, det är så stort gjort enligt mig. Om jag skaffar busskort ska jag också börjajobba där. Det betyder så mycket för mig att kunna hjälpa djur. Gör det inte det för er också?
 

DAGENS FACELOOK + DAGENS OUTFIT


MONDAY

Ska strax ner på stan där jag ska möta elin, vi ska åka till katthemmet i borlänge, puss så länge


-


DAGENS

Shooo!! Vad händer i världen? Jag är så sjukligt varm så ni anar inte, egentligen skulle jag åka till min moster och måla idag men eftersom natten blev lång och jag fortfarande inte hade somnat när det var ca 2 timmar kvar innan jag skulle gå upp så kände jag att det inte skulle gå. Mitt huvud var heelt snörrigt och min mage kurrade som en tok. Så jag somnade runt halv nio och vaknade klockan ett. Det var skönt. Nu ska vi strax åka och kolla vart det var kevin skulle jobba och sen händer det nog inte så mycket mer idag, vi får se om vi hörd mer idag, troligen gör vi det. Kram på er


NO WORDS TO SAY, JUST THOUGHTS IN MY HEAD

Jag saknar dig, mamma. Jag saknar dig så mycket att det gör ont. Ingenting kan förklara hur ledsen jag är för din skull. Det var inte din tur, det var inte såhär det skulle sluta, det vet både jag och du. Att ett litet misstag kan ta slut på ett liv är så ofattbart. Att ett liv måste ta slut bara för att man är glömsk en enda gång. Det är inte rättvist...

NEW IN - RING

Vet inte hur länge jag har letat efter den här ringen, letade efter min storlek som en tok när det var rea i Falun men hittade ingen som passade mig, letade i Örebro efter en ring i min storlek men alla var tok för stora, sen i Stockholm fanns den inte heller, men idag fann jag den, så lycklig. haha. 15 kronor och jag är en snygg ring rikare.

TWO DRESSES

Hade lite tråkigt hemma medan jag väntade på att Kevin skulle klippa klart gräset så provade lite klänningar, här är två av dom. Den svartblommiga var mammas och den kortblommiga är min som jag hade på vårfesten i 9:an.
 

NAAAAAM

Ska dra ner på stan strax för att träffa min vän Elin, vi ska käka sushi och bestämma vad vi mer ska hitta på. Känner att jag behöver mat då jag börjar se helt suddigt haha... Ni fr ha det gööött så hörs vi senare!


MY EYES CAN TELL WHAT MY MOUTH CAN'T


I CRY RIVERS WHEN NO ONE SEES


=}

I förra inlägget menade jag the dark knight såklart, inte night. Vet dessvärre inte hur man ändrar inlägg och rubriker när man bloggar från blogg.se's app. Filmen var väl i alla fall helt okej men lite trög vissa stunder, den var ju ändå nästan tre timmar så antar att man får räkna med det. Nu ska jag sova, natti på er!


BIO IDAG - THE DARK NIGHT RISES


HEJ


NÄST SISTA JOBBDAGEN

Älskar mitt jobb, skulle lätt vilja jobba med barn sen. Kommer faktiskt sakna alla ganska mycket, dem får mig att le hela tiden, även fast jag inte ens tycker om att le, då är det på allvar. Ska dra nu så ni får ha en jättebra dag. Pussar


LITE SMÅTT FRÅN SISTA TIDEN

käkade sushi med Elin, var huur gott som helst!
Åkte till Örebro på en roadtrip med Kevin och Johannes
Gymmade
Hittade en leopardsnigel
Min lillasyster tog hål i öronen.
Följde med när min bror tatuerade sig, fick hela bordet över mig med vatten och vaselin så jag blev helt blöt och kletig.
Var på Crusingen med Kevin och Johannes, vädret på kvällen var ganska läskigt.
Målade mitt rum hos min moster

MMMM


RSS 2.0