PANNKAKSTIME

Heeeeej!!! Har såå trkigt jag, så därför har jag gått ner på affären och köpte mjölk så att jag ska kunna göra pannkaka. För er som inte vet så älskar jag pannkakor, bästa som finns. Antar att jag blir ensam hemma inatt, tråkigt nog men det kan säkert bli mysigt det också.pussss på er.


TRUE


AJ

Såhär blir mina ben alltid när jag haft mina nitskor. Dom är helt klart värt priset för utseendet, men inte av att man får sår varje gång dom används, dom är verkligen sylvassa.


TIRED DAY

Fysjuttsingen vad jag är trött, sov ca 3-4 timmar inatt och idag har jag målat och bara varit allmänt seg, mitt huvud känns jätte konstigt. Menmen,är glad för det!:D slänger in bilder från idag senare,kissäääs!


STRAWBERRIES


DAGENS OUTFIT

Idag var det sol och det firades med shorts och linne, fint mitt armband sitter förövrigt.


DRAGONVALE

Alla ni som har dragonvale, lägg till mig på gamecenter!:)


I HAVE THE PERFECT RELATIONSHIP

jag älskar dig min prins, det finns ingen som är som du, du är världens finaste kille.♥

KÖRLEKTION

Kännet mig verkligen superdålig på att köra bil, haha eller min lärare får mig att känna så. Då blir man ju pepp, från att den ena säger att jag är jätteduktig till att en annan säger att jag är dålig, känns ju bra.. Hehe. I alla fall så tycker jag det går bra, dock har jag glömt några saker som hur man parkerar och han tycker jag planerar dåligt. Men det är svårt att lära sig saker när man inte kan köra hemma, då blir det att man glömmer bort, tyvärr.


ONT I HUVUDET O.S.V

En ynka månad kvar av sommarlovet, det här sommarlovet har inte mer än sugit, fyfan för Sveriges väder.
Har däremot haft en riktig myssommar med min älskling, har blivit en massa mys och tror det var det jag behövde efter allt, bara en massa kärlek.♥
 
 

ÅHÅJAJA

Heeeeeeej!
Har hittat en bil jag vill köpa,  den är jättegullih.

WHAT I HAVE BEEN UP TO

Jag har inte orkar startat min dator, det är varför jag inte har bloggat, hehehe.
Men nu sitter jag på Kevins så nu äntligen kan jag blogga, wihoo.
Jag har varit på väldigt dåligt humör idag, har gråtit pga matbrist (ätit ett äpple och en mannfrutti på hela dagen), ont i huvudet sen igår, mensverk som aldrig förr, och sen massa tankar kring mamma.
Jag och in moster var och träffade två läkare idag som hade hand om mammas diabetes, och nu har vi äntligen fått fram vad som hänt, och läkarna sa att dem aldrig sett att något sånt här har hänt nånstans i hela världen, och dem förstår inte hur det har kunnat hända. Inte jag heller för det låter så ologiskt alltihop.
Men ska inte prata med om det för ni kommer ändå inte förstå nånting av vad jag pratar om. Nu ska vi gå och äta (ÄNTLIGEEEEN)
kisses to ya all

har inga bilder men ni får en supergammal
 

Coolboy nr1

Tjooog bloooooooooooooooooogggegegegegen!!!:):):) kevinbooi häääär, yaaaao peace!!

GYMMET SOON

har haft en tvättdag idag, håller på o tvättar upp det allra sista nu, det är så skönt efteråt men jobbigt när man ska börja. Ska strax dra till gymmet och pumpa mina gigantiska muskler, hehe.
Vi hörs ikväll gott folk!

NEW IN


DAGENS PLANER

♣Fixa mig
♣Gå på stan
♣Gå hem från stan
♣Åka och fira Therese som fyller år

VILL ÅKA UTOMLANDS

Jag vill så supergärna åka utomlands, till ett supersoligt land där man bara kan chilla och ha kul. Fan vad jag saknar sommaren. Man kanske ska resa bort i vinter till nått varmt ställe och bara njuta. Eller vad säger ni?

GODMORGEN

Godmorgon på eeeer!
Hur mår ni? 
Idag blev jag såå glad när solen lyste, men orkade inte gå upp då jag antog att den skulle försvinna som den alltid gör, och rätt hade jag, från den klarblå himlen utan ett moln är nu himlen ett enda stort grått moln. Det gör mig så arg för det här är ju verkligen inte kul nånstans och det tror jag inte nån annan tycker heller, en sak är då säkert, nästa år blir det en utomlandsresa och sen tjäna ihop pengar och sen flytta bort från det här skräpet. Vill leva.
Ska snart dra mig ner på stan, för jag har jätte tråkigt och Kevin ligger och sover och jag vet inte vad jag ska ta mig tiiiilll... Ni får ha det så bra, puss på er!

NEW IN

Väska från Accent, love it. 149 kr på rean

ÖREBRO

Jag, Kevin och Johannes bestämde oss för att dra en tripp till Örebro så då gjorde vi det. Fick med mig en väska hem i alla fall från Accent. 
 
 

HEYHEY


NELLTBUSEN 1 ÅR

Önskar jag kunde ta hand om dig lika mycket jag som önskade, tänker på min skruttmys varje dag och jag vet att hon glömmer bort mig sakta men säkert. Längtar tills den dagen jag kan ha henne igen.♥

NEW IN - STOCKHOLM

 

STOCKHOLM


NEW IN - FALUN SHOPPING

Fyndade denna jeansjacka från MQ på rean. love it!

FALUN- HATAR SVERIGE

Jag hatar det här dåliga landet, det enda det tillför är ju bara regn, varför köpa shorts och fina sommarkläder när man ändå aldrig kan använda dom? Så otroligt tråkigt, jag förstår inte hur man ens orkar bo här, vist det är ett bra land med gratis sjukvård o.s.v o.s.v. Men, vart är allt roligt? Alla utekvällar i solen och när man vaknar av den enorma energin av att solen lyser. Den finns ju inte längre. Skit Sverige, jag ska inte bo här hela mitt liv. Man måste ju få börja leva nångång.

SLOWMOTION NIKON 1J

 heheh vettefan varför jag filmar himlen i slutet men men.

LOVE THEESE SHOES - NELLY

Älskar dessa skor, speciellt dom helsvarta, synd bara att dom kostar 500 kr och det har man ju inte direkt nån lust att punga ut för ett par ballerina skor. Menmen, om jag inte köper någonting i Estocolmo så kanske jag kan beställa hem dom? Vem vet.

MASSA PUSSAR TILL DIG KEVIN

Skickar massa kärlekspussar till dig Kevin för att du är världens bästa pojkvän, jag är så kär i dig och du har hjälpt mig genom så mycket att det inte går annat än att älska dig. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig, du får mig att må så bra och trots allt som hänt så gör du mig till världens lyckligaste tjej, bara genom att jag får vara din. Du kommer få stå ut med att jag är ledsen och mår dåligt för det är självklart att jag är, men samtidigt får du mig att bli glad bara genom att säga att du älskar mig så mycket. Jag älskar dig och du är det bästa i mitt liv, det finns verkligen ingen bättre människa än just dig. Jag är så lycklig att jag har dig.♥

INSTAGRAM - CAROLIIINE1994

Skulle bli jätteglad om ni började följa mig på instagram, heter Caroliiine1994 där i alla fall för er som inte viste!

STOCKHOLM IDAG

Guuuud vad bra bloggare jag blev sen jag köpte kameran som jag sa att jag skulle bli, h3h3. Har inte startat min dator på en vecka då den suger, laggar hela tiden och det är helt enkelt inge kul att sitta vid den. Men ska försöööka bli bättre, Men idag ålker jag till Stockholm som sagt och kommer hem på tisdag. Kan ju kanske slänga in lite tidsinställda inlägg till er så ni får någonting kul att titta på.
Massa pussar från mig!

I'M BACK

Helluu, nu är jag tillbaka, jag och Kev har haft det jätte mysigt nere i Stockholm, vi har gått på dop, nattvandrat för att leta efter föda, shoppat och ätit pizza och Ben&Jerrys, en ganska chill helg i Stockholm men har haft supermysigt. Har också fått nyheter om vad som hände med mamma men det vet jag inte om jag tar upp nu. Kanske senare. Här får ni lite vackra bilder på mig, possposs.
 Det kanske dyker upp en film här också, vi ska bara kolla igenom det och kolla om det är kollbart.
 
 
 
 
 

RSS 2.0