WHEN SOMEONE CALLS YOU BEAUTIFUL


HICKA


KATT



I MISS YOU ALREADY


GODNATT


INNE PÅ MIN ANDRA STUDIEDAG

sur? haha

LITE NY DESIGN

Lite ny design, tryck F5 om du inte ser den.
inte världens finaste header kanske.. men får ha den tills jag tar nå bättre bilder o.s.v. fixade bara ihop något lite snabbt.

HAPPY


AWIEPAWIE- PAPPAS KATT

mysen

WE ALL LOVE THE CAM QUALITY


MYSMYS



SVAR TILL NÅN RANDOM.

Postat av: Kevin kan kanske kratta katter kvällstid [kkkkkk]
Först och främst så gäller lånet bara 15dagar i sträck. sen så vet jag att det ska va ett E i slutet på ditt namn men skulle bara va lite unik och skriva carolin faktist... prött

Svar: jaja, vi säger så. ;) ♥



SOVER HOS ÄLSKLING INATT


-


-


-


TOG ETT STORT STEG IDAG- GICK UTAN SMINK TILL SKOLAN


WHEN HE KISSES ME GOODNIGHT


HELLO THERE


WHEN THE SKY IS FALLING


MY BEAUTIFUL, PRETTY ANGEL♥

Min fina älskade pojkvän, mitt vackra hjärta.
Idag har det gått hela två år sedan det blev du och jag, två år av glädje, kärlek, sorg och känslor.
I mina ögon är du redan på topp, du är redan den bästa och starkaste. Den som övertygar mig om att kärlek är vackert och viktigt. Jag behöver dig för att kunna leva, jag behöver dig för att kunna le. Jag saknar dig varenda dag du inte är med mig. Jag längtar efter din närhet så fort vi inte är nära. Att allt känns så underbart när det är du och jag, alla känslor i mitt huvud som jag inte riktigt kan få grepp om. Det enda jag kan säga om dem känslorna är att allt känns så helt och äkta. Ditt leénde är det vackraste jag vet och det får mig att må så bra innombords av att höra dig skratta. Varje dag är jag rädd att jag någon dag kommer att förlora dig, men då tänker jag att jag ska vara glad att jag får vara med dig här och nu istället, ingen vet vad som händer i framtiden men man kan bara hoppas att kärleken finns kvar lika stark då som den är nu.
Jag har aldrig brytt mig så mycket om en människa som jag gör med dig, det är som att jag skulle kunna offra allt för dig, om jag skulle förlora dig så skulle mitt hjärta gå i miljoner bitar och jag tror ingen skulle kunna laga det igen, ja, det är som att du är den enda människan som får mig att vara riktigt riktigt lycklig, den enda som får mig att känna riktig kärlek. Kan inte förklara mina känslor för dig då de orden som är så starka inte ens finns, de orden jag söker finns bara i våra hjärtan och jag hoppas att du kan känna dem från mig.
Jag vet att du är äkta, jag vet att du är riktig, du är ingen dröm, men ibland skulle jag kunna tro det då jag inte kan förstå hur jag egentligen kan ha det så bra med dig, hur jag kan känna sådan lycka med dig.
jag älskar sättet du får mig att le på, vare sig jag är arg, ledsen, sur eller besviken så får du mig på något vis alltid att le, och jag vet att vad som än händer kan jag komma till dig.
Det är magiskt, magiskt för hur jag känner för dig, jag vill aldrig förlora dig.
my love for you, is huge. ♥

BARA SÅ NI VET

Bara så ni vet så kommer jag inte blogga under onsdag och torsdag om vi inte får internet på skolan vi ska bo på, datorn kommer i alla fall hänga med då jag har plugg att göra. bara så ni vet gullepluttar. Ni kan ju passa på att ställa några frågor eller vad ni nu vill så kan jag svara på dem på fredag när jag kommer hem.
kisses to you all♥
myskatten som myser med sin håriga borste.

BÅDE OCH

Känns både kul och tråkigt att åka till Stockholm, men ska försöka ha kul i alla fall!
Har nyss köpt en bauguette, festis, risifrutti och en marabou (kärlek!♥) till tågresan imorgon.
Sedan på torsdag drar teoretiska spelen igång och sen drar vi hem mot Falun igen på fredag.
Hoppas på en kul och trevlig resa med klassen! :)
Bild på några av mina lärare, ja.. jag vet.. (lånad av samira!)

DET ÄR JOBBIGT DET DÄR MED ATT VARA FLICKVÄN

Jaa, speciellt på mornarna när man måste först kämpa sig själv upp, sedan försöka sig på pojkvännen som är omöjlig attt väcka, jag har försökt i en halvtimme nu utan några lyckade försök eller ens tecken på liv. Puh!
sötisen! ;)

HAPPY!

Nu är jag glad! fett glad, varför ska jag gå runt och tänka på skit när det inte ens behövs? Ska byta grupp på svenskan men tror inte att jag ska med till stockholm med klassen dock, känns både bra och dåligt. Känner att friidrott verkligen inte är min grej, men samtigigt tråkigt att jag ska vara den enda i klassen som inte följer med. haha määän.. Jag kan ju göra vettigare saker, som att plugga typ. h3h3h3. Men, tänk att dåliga tankar kan bli bra av bara en enda person? jag ser fram emot detta! :)
förövrigt ska jag invänta pojkvännen i hans mysiga säng och sedan slå på en film att mysa till. ♥

DET GÄLLER ATT SE DEM BRA SAKERNA I DE DÅLIGA HÄNDELSERNA

Och ja, det har jag verkligen gjort.


KEBAB TILL FRUKOST

yummi.

TO BE HONEST

För att vara ärlig, just nu känns allt skit, precis allt. Och jag är så arg så jag skulle kunna slå någon. Men antar att det inte lönar sig. Tur att det finns någon man kan prata med i alla fall. Nu ska jag sova, stänga av min bästa vän och försöka komma upp imorogn. Gnatt käraste.

I RATHER STAND ALONE


I'M OBSESSED WITH YOUR SMILE

Stay close, don't go.



IF LIFE WAS EASY

Tjoho.
sitter här nyduschad och längtar inte till skolan imorgon. Och jag längtar ännu mindre till teoretiska spelen. Tror ärligt talat att jag ska försöka hoppa ur. Kommer ändå inte känna något roligt att vara där. Så ska väl försöka prata med Björn imorgon eller något. Nu ska jag läsa igenom svenskan och kolla om jag ska skriva något mer så hörs vi kanske senare.
har heller inga bilder att bjuda på då jag raderat allt från min dator och har ingen kamera, så det sög ju mer eller mindre.

IBLAND KÄNNER JAG SÅHÄR

Jag älskar alla mina vänner, min familj, alla i min närhet. Vad skulle jag göra utan er? Alla små tjaffs och skit är inte värt, det finns så mycket mer att oroa sig för. Man vet aldrig när livet tar slut, man vet aldrig när man får se någon en sista gång, varför bråka, varför ljuga, varför inte bara vara snälla och bry sig om varandra istället för att alltid försöka vara bäst. Det finns alltid någon bättre, snyggare, smartare än en själv så varför ens lägga ner tid på att fundera. Varför inte bara leva och acceptera.


VILL OCKSÅ HA!

hallåå, jag vill också ha en chimpans bebis, fett gulliga!
hahaha "morgonsnoppen här"

FOUR THINGS

◊ vänskap
◊ kärlek
◊ saker jag hatar
◊saker jag älskar

VÄNSKAP
En vän är en människa som bryr sig, som peppar och som förgyller dagen för en. En sån som man längtar efter att få träffa igen för man har så kul ihop. En sån man inte behöver träffa på ett tag och ändå känns det som att man träffas varje dag. En vän är någon som acepterar dig precis som du är, som inte trycker ner dig och alltid är glad för din skull.
En vän ska få dig att må bra och känna att du är perfekt som du är, so får dig att le fastän han/hon inte sagt ett ord. En vän för mig är en människa som ställer upp och som alltid, alltid finns där.

KÄRLEK
Kärlek är det bästa jag vet, det finns kärlek i allt. Vänskap, pojkvän, familj m.m. Men om jag pratar om kärleken till min pojkvän finns det inget starkare, ingen vänskap eller någonting är starkare än kärleken till min pojkvän. Han är den jag håller om hårdast av alla, den jag ger mest kärlek till och den jag får min styrka från. Min pojkvän är min bästa vän, min själsfrände, mitt allt.
Jag skulle inte byta ut honom mot någonting i världen, för han är den jag vill leva mitt liv med, ja, hela mitt liv.
Jag är så kär.

SAKER JAG HATAR
Saker jag hatar är bråk, cigaretter och falska människor. Det finns inget värre än dem här sakerna, jag hatar att bråka, jag hatar att såra folk. Ni ska veta att om någon säger att jag sårat dem (vilket typ aldrig händer för jag bryr mig om folk) så brukar jag oftast bli ledsen själv, för jag kan inte såra någon utan att såra mig själv. om ni fattar? Så om någon blir arg på mig så känner jag mig oftast skyldig, och blir ledsen över att jag sårat en annan människa. Cigaretter är en annan sak jag hatar, jag förstår mig helt enkelt inte på cigaretter eller dem som röker dem. Varför offra sitt liv för något som stinker, förstör och är allmänt äckliga.
Till sist, falska människor, egentligen kan man inte lita på någon alls. That's it. Men för att veta vilka man kan lita på måste man först ge dem en chans och lita på dem tills dem sviker dig.

SAKER JAG ÄLSKAR
jag älskar mina vänner, min pojkvän, att flytta och min mobil.
Dessa fyra saker är fyra saker jag älskar, att flytta till något nytt, jag verkligen hatar att bo på samma ställe en längre tid (tröttnar fort o.s.v. på platser). Mina vänner och min pojkvän för det är det bästa i mitt liv, jag älskar att skratta tills man gråter med sina närmsta och att känna att skolan är något att gå till när man har roliga vänner. sist men inte minst, min underbara fina mobil som är min bästa vän!

lite smått random sådär men vad ska man annars hitta på. Nu ska jag äta glass sen dra till bion, hejs på er! ♥



TRUTH

sometimes the truth hurts more than not saying anything at all.


I GUESS THAT WAS IT.

Hej på er!
Idag är det fredag och jag ska på bio ikväll, apornas planet! Passar mig, haha..
Känner mig lite småarg idag men inget vi behöver gå in mer på. Nu ska jag fixa mig litegrann och sedan dra.
Ha en fin dag, tror dock min kommer sluta i kaos ;)
don't care what other people say about you.

SJÄLVKÄNSLA DEL 3

11. Gör mer av det som ger dig energi
Det gör du genom att lägga så mycket tid du kan på saker som du gillar att göra. Det spelar ingen roll om det handlar om att lägga mer tid på en särskild hobby eller att skapa tid för att umgås med en särskild vän – att göra det du gillar mycket mer kommer att lyfta din självkänsla. Du mår bra och att må bra både ger självkänsla och skapar en grund för att göra den ännu bättre. Och samma sak tvärtom. Lägg mindre tid på sånt som du inte gillar att göra. Försök att skala bort saker du inte gillar så mycket du kan.

12.Träna för att få bättre självkänsla
Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig bättre självkänsla. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självkänsla – och skapar en grund för att bygga en ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.

13. Mät och möt dina rädslor
Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror. Skriv ner hur det kändes när du klarade en uppgift. Det är bra eftersom du glömmer bort det annars. Och självkänslan kommer på köpet.

14. Sätt allt som händer i rätt perspektiv
Om något händer som påverkar din självkänsla negativt är det lätt att bli för fixerad eftersom man har fel perspektiv. Istället för att bli nedslagen – tänk: Kommer det här att vara en stor sak om fem år? Oftast så kommer du att säga ett klar nej. Oftast kommer du att känna att du inte ens kommer att komma ihåg dagens händelse om fem år. Så slappna av.

15. Öva på att fokusera utåt istället för inåt
När man har dålig självkänsla är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra. 

16. Byt umgänge
Allvarligt talat – de personer du omger dig med kan lyfta eller sänka ditt självkänsla. Dina vänner – är de verkligen dina vänner? Vilka är peppande och goda och vilka ger dig dålig självkänsla? De goda kan vara andra än du tänkte först och samma sak tvärtom. Studera och tänk på vad din omgivning ger dig och försök att få mer tid med de goda och mindre tid med de dåliga.
Till sist - Viktigt
Förvänta dig inte att allt ska ändras direkt. Arbetet med självkänslan är en process som tar tid men om du lägger ner tid på det så kommer förändringen gradvis och du kommer känna dig bättre och bättre hela tiden. Du kommer att märka små förändringar först och när de knyts ihop och påverkar varandra så bygger du din självkänsla starkare för varje dag som går. Lycka till!

LÅNGHELG

Åh fysjutton vad jag är lyckilg i hjärtat nu! Är ledig imorgon så jag får långhelg, känns verkligen hur bra som helst. Dock så har jag läxor att göra istället men det går bra att jobba hemma. Nu ska jag leta rätt på kläder tills dansen ikväll och fortsätta vara glad.

SJÄLVKÄNSLA DEL 2

6. Särskilt för kvinnor
Sluta jämföra dig själv med modellerna i tidningarna. Och varför inte ta ett steg till – och sluta köpa de där tidningarna. De får dig ändå bara att må pyton. Att gå runt och känna sig sämre än de retuscherade modellerna är så otroligt onödigt. Hitta fem saker du gillar med ditt utseendet och känn dig stolt över dem.

7. Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju för sjutton ditt liv!

8. Sätt dina egna mål
För en del passar det att skriva ner sina mål så att de kan se dem. Andra har sina mål i huvudet men det fina med mål är att du styrs emot dem om du vill nå dem tillräckligt mycket. Att nå mål, även små, är väldigt bra för självkänslan. Börja sätta mindre mål och öka ut dem allteftersom.

9. Utmana det du trodde att du trodde
Många människor har blivit påverkade att tro på något som de egentligen inte tror på. Det kan vara en väg man tagit för att andra förväntat sig det eller att andra fått dig att tro att du är mindre värd än dem. Utmana det här och släng bort allt gammalt skräp som du egentligen inte tror på. Det här är såklart en process som kan ta tid beroende på hur djupt det sitter men om du verkligen vill – och kanske tar hjälp av någon – så kan du bli friare och få bättre självkänsla.

10. Gör en bra övning för självkänslan
Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.


OYASUMINASAI

Jag säger bara en sak; Oyasuminasai.


DAGENS FRÅGOR

Erica om DAGENS GIVE ME:
Vart hittade du den ursnygga jackan! :-)

svar: den hittar du på Gina tricot! :)

Linnea om TO-BUY LIST:
Var kan man köpa RL skorna? Jag har letat på många olika hemsidor men hittar bara på deras egna och där kan man inte beställa :(
Sen en sak till, vet du om det finns något bra affär där man kan köpa RL kläder?

svar: Jag har sett Ralph lauren skor på Scorett, har funnits på deras hemsida men kanske inte finns det längre, men kika in där så kanske du hittar några, och nej jag brukar inte köpa Ralp lauren kläder men om jag hittar nån bra sida kan jag skriva den i bloggen. :)



LITE NY DESIGN

Har setat och pulat lite med designen, men är inte riktigt nöjd, men måste säga att den ser lite bättre ut än förra i alla fall. Sen så är det så att den ser ju olika ut beroende på vilken dator man kollar från och vilken webbläsare, men på min dator ser den i alla fall helt okej ut! haha. På vissa datorer är min "komentera" text gul och rublriksbakrunden pp menyn är grå, vilket den inte ska vara. Ljusblå och rosa är vad det ska vara. Så, vad tycks? :) Om ni inte ser den nya tryck F5

I SPEND THE NIGHT WITH MY BABYY

Inatt sover jag hos min älskling, så nu ska jag fixa klart allt på datorn och kanske fixa en ny header och sen myspysa sedan sova. Ni får ha en mysig natt!
först ska vi bara ta en chokladboll, mumms

SJÄLVKÄNSLA DEL 1

sitter och rensar datorn på alla mina saker,  då hittade jag ett dokument där det stod självkänsla, jag kommer inte ihåg om jag hittade dem här punkterna på någons blogg eller på någon sida men det var ganska länge sen, men tänkte faktiskt dela med mig till er av dem för dem är faktiskt bra. Jag delar upp det i tre delar så det inte blir så mycket att läsa för er.

1. Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självkänsla kan vara en bild de visar upp.

2. Apa efter
Det finns någon i din omgivning som verkar ha en fantastisk självkänsla, eller hur? Om du börjar tänka på hur han/hon gör, för sig och pratar – varför inte göra likadant. Det är bevisat att man kan påverka sig själv att få en bättre självkänsla genom att agera som om man hade det. Smart va.

3. Ändra dina tankar för att få bättre självkänsla
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det. Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.

4. Jobba med att bli bättre på att slappna av så kommer självkänslan
Det finns massor av sätt att lära sig att slappna av och vilket du väljer beror på vad du trivs med. En del gillar yoga, andra att promenera i skogen. Att kunna slappna av och hitta sätt att göra det på hjälper dig att känna dig positivt laddad och skapar förutsättningar för att få bättre självkänsla.

5. Börja belöna dig själv
När du klarar av saker är svåra måste du lära dig att belöna dig själv för det. Det är du som är ansvarig för att bygga din självkänsla, ingen annan, så du måste börja ta hand om dig själv och peppa dig själv mer. Du är värd det och alla skäl till att belöna dig själv är bra för självkänslan.

DISS- VATTENFAST MASCARA

Förut hade jag vattenfast varje dag, speciellt på vintrarna då jag blev mulad varje dag (-.-) men numera hatar jag det, för det första blir det bara klumpigt, och för det andra är det ju omöjligt att få bort!
Hade min ovattenfasta mascara idag, jag höll den, la ifrån mig den och hittade den inte, så jag fick panik. Men då kom jag på att jag hade ju en jätte gammal mascara i mitt sminkskåp, men problemet är att den var vattenfast och jag kan inte gå till skolan utan mascara. Så kletklet, men nu till det omöjliga, jag får ju inte bort det. Har ingenting att ta bort det med heller, har gunggat med kokhett vatten, sminkborttagningsmedel, balsam, you name it!  Och det sorgliga är att jag måste ha på det igen, eftersom min andra är borta. shises...
Så dagens diss går till vattenfasta mascaror som inte går att få bort, och även fast mascaran sitter kvar när det kommer vatten på så klistras alla ögonfransar ändå ihop sig, hur snyggt är det liksom?!

I MISS TO FALL ASLEEP NEXT TO YOU

Hej alla fina.
Tänkte bara slänga in ett litet godnatt inlägg för nu ska jag faktiskt försöka sova, jag sov knappt någonting inatt då jag försökte få min tand lös så tänkte ta igen det nu.
Vill bara säga till dig Kevin att jag saknar alla sommarnätter när vi sov över, alla mysiga stunder varje dag då det bara var du och jag. När vi kunde ligga i sängen hela dagen bara för att vi inte orkade gå upp. Nu känns allt så tomt utan dig och jag tänker att det skulle vara så mysigt om du bara var här med mig. för det bästa jag vet är att somna och vakna intill dig. ♥

never let me go.

DAGENS GIVE ME

Detta skulle verkligen sitta fint nu.
Sånt där man bara vill ha right away..

-

Hejsan bloggen, har varit hos tandläkaren och drog ut en tand och det kändes ju knappt! Tur va? det va mest bedövningsprutan i gommen som gjorde ont. Men det gick susen, men är bedövad i halva facet så känner mig handikapp. Kändes som jag skulle svimma eferåt också haha.
Nog om mig, jag ska inte klaga, det finns alltid värre, fick höra nyss att två från Falun har dött i en tågolycka, ingen jag känner, men mina vänner känner dem. Det är alltid så ledsamt när någon dör. Det spelar ingen roll om man bor i samma stad eller om jag inte känner dem, jag känner sorg för dem ändå. För jag tycker det är så otroligt ledsamt när nåns liv försvinner, så jag vill bara säga vila i frid Ida och Robert.



GER UPP SNART

snart ger jag upp, den lossnar ju aldrig, men nu är den iaf pyttelös så det kanske inte gör lika ont att dra ut den om den är lite lös... Aja, får hoppas på det bästa.
Kisses to you.♥

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA


FÖRSÖKER

Tjeniiiiiiz!
Whazup?
Nej men seriöst, vad gör ni? är ni vakna?
Jag tänkte sova men sen slog det mig ännu en gång att imorgon ska jag till tandläkaren på "extra" låg tid, och jag har två chansingar av vad dem kommer göra.
1. Dra ut min sista mjölktand som jag har ett stort hål i.
2. Laga det enormt stora hålet som dem sa förra gången att det inte gick att laga för att det var för stort.
Så då började jag fundera och det enda jag kom fram till var att tanden måste ut innan imorgon, för jag är livrädd. ja, livrädd. Hatar smärta, är så rädd..
Men i alla fall, så ska jag sitta hela natten om det krävs till att min tand lossnar, den är inte lös men har vickat nu ca en halvtimme och den är lite lös nu, så låt mig försöka ca 1-2 timmar innan den är i "dra-ut-tillstånd".
Se you! kanske skriver igen om jag lyckas, vilket jag måste!

BLOGGTIPS

Här kommer tre bloggar jag läser varje dag.
http://www.nattstad.se/rebornbabiesislove
*http://www.nattstad.se/SEXEATER
*http://imfancy.blogg.se/
klicka på nån av bilderna för att komma till deras bloggar.

IDOL

Ikväll klockan 8 kommer jag sitta fastklistrad framför tv'n, det är ju idol ikväll, ska bli kul att se dem som sökte från Falun och så. Nån av er som sökte dit eller kände som som sökte?

PROFILBILDER

*Msn bild
*fb profilbild
bulbasaur, bara för han är min favoitpokémon. ♥

BEROENDE

Känner verkligen att bloggfantasin flödar inom mig.
Eller så är allt som flödar i mitt huvud sims. Har blivit beroende, tyvärr!
bild i repris

TRÖTT TJEJ

Nu har jag varit på första streeten, det var väldigt svårt att se och röra sig för det var verkligen hur många som helst där, vet inte hur många fel jag gjorde (?!)
Men nu ska jag ta mig en kall dusch och sedan ta något att äta sen spela sims och plugga, ja samtidigt. :)
see you guys! :*

SLISKDAG

Godmorgon bloggen, ska strax dra iväg till skolan för min andra japanska lektion, hoppas vi inte behöver prata lika mycket idag, för jag sög verkligen. haha. Idag har jag en sliskdag, är riktigt ful idag. Bara så ni vet, men ska pallra mig nu. Hörs!
(var för ful för att va med på bild, :( )))))

SIMS TRE I SJU TIMMAR

Nu har jag setat och spelat sims sen klockan 6 ikväll, haha ops.. 7 timmar vist, men det är svårt att slita sig!
Nu ska jag sova, imorgon har jag japanska lektion halv nio, sen 3 1/2 timmars hål till sista lektionen, undra vad jag ska roa mig med på hålet, jo sims! (beroende)
ni får en bild på min runda katt för jag har ingen annan just nu för tillfället.

RSS 2.0