HEJDÅ FALUN-HEJ STOCKHOLM


GODENMORGON

Godmorgon på er!
Hur är det?
Med mig är det bara finfint. Idag står packa på schemat och alla tjejer där ute vet ju att det alltid är svårt och det tar lång tid att packa, så det är väl lika bra att börja i tid så man är säker på att man får med sig allt det livsviktiga. Som jag skrev så kommer det kanske bli svårt att blogga från Stockholm då lägenheten vi ska bo i inte har något internet, men det fixar vi säkert på något vis. Nu ska jag väcka min sötnos och sedan börja dagen, take care!

STOCKHOLM TVÅ HELGER I RAD

I helgen ska jag till Stockholm på dop och nästa helg ska jag dit för Gröna Lund, kommer bli öwsöme. Älskar att åka bort på saker istället för att vara hemma o samma miljö dag ut och dag in. Då blir man bara glad. Blir väl inte så mycket bloggning i helgen men ska försöka ta mycket bilder så blir det bloggning när jag kommer hem.

MY HAIR

Jag ser verkligen äckelfärgad ut på de bilder jag har på min blogg, vet inte varför men systemkameran ville helt enkelt inte fånga min färg, i alla fall så är det såhär min hårfärg ser ut. love my nikon j1♥
 

DETAILS FOR THE DAY

Det fick bli lite smycken idag, jag brukar inte ha det så ofta för jag är så lat och inte orkar sätta på mig något, men det kan ju faktiskt sätta sprutt på en hel outfit. Halsbandet är mammas och armbandet är från Gina och klockan från Ur&Pen.

FALUN BJÖD PÅ LITE SOL IDAG

Blev förvånad när jag vaknade klockan nio imorse och att solen lyste, gick genast upp och gick ut i det fina vädret.
Men nu är det ganska grått igen, men som tur är är det i alla fall varmt.

FÅTT SOMMARJOBB

Har fått sommarjobb, på östra skolans fritids en vecka i sommar, kommer bli kul, dock lite jobbigt att gå dit kanske med tanke på att mamma jobbade där, men ska göra så gott jag kan. wiho.

SVAR TILL AMELIA

"Hej Carro!
Jag gick i Anettes klass och hittde din blogg.
Och jag tror jag såg dig på skolavslutningen.
Var du där?
Tänkte gå fram och fråga men jag visste inte om de var du eller om du 
inte ville att man skulle göra de.
jag saknar Anette jätte mycke!!"
 
Svar:
Hejsan Amelia.
Ja jag var på skolavslutningen, det är klart du får komma fram till mig, du får fråga om vad du vill om du undrar någonting eller bara prata om du känner för det. Jag vet ju att eran klass och mamma hade en bra relation så det är inga konstigheter med det alls. Jag saknar henne också jätte mycket ska du veta :( Jag hoppas att ni har det bra i klassen trots det som hänt, mamma var jätte stolt över er, för det sa hon till mig varje dag.

FRULLE

Tänkte slänga i mig lite frukost nu och sen ska jag tvätta bort min smink från igår och sova en stund till eller något, vi hörs lite senare, pussss

SOME DIE YOUNG

 
 

NELLYDAG

Var och sov hos min bebis inatt, inte så händelserikt då hon bara vill vara ute och springa nuförtiden, förut va hon en riktig knölmys men nu vill hon aldrig mysa, tråkkatt.  Men antar att hon är lycklig nu i alla fall, och det är det som är det viktiga.

INGET BLIR SOM MAN VILL

Ja, ni vet den där kameran jag skulle köpa, den var så fin och den var rosa, men när jag skulle köpa/beställa den så visade det sig att den var slutsåld överallt och har slutat tillverkats, som tur är var den vita varianten också väldigt fin, så det fick bli en Nikon 1 J1 vit med 10-30 zoom. Är jätte nöjd, och förhoppinnigsvis blir det lite mer filmer och bilder på bloggen framöver!
bild tagen av kameran

SKA KÖPA VÄRLDENS SNYGGASTE KAMERA

Den är så fiiin, ni får se sen när jag får den, ska fixa det imorgon så får vi se när den kommer till mig, är såå pepp!!

ÄLSKADE DAG

Vilken bra dag jag haft!
Soligt väder och en bra körlektion och ett bra erbjudande jag fick där, kan inte bli bättre.
Nu har jag legat ute i solen alldeles för länge så nu ska jag låta brännan träda fram lite och chilla ett tag. Sånt här väder ska det vara varje dag.

SNOWWHITE

Kom nyss hem från bion med älskibusen, vi kollade på snövit, den var faktiskt ganska bra, och en gnutta sorglig. Men absolut sevärd! Så se den.
Nu ligger vi och kollar på tv på nått guldprogram, sen ska vi söööva. Puss på er!

SOLWEIII ÄR HÄÄR!

Hej och håå fina ni, idag är jag glad för idag är det sool! Äntligen, och utan massa vindar också, kan inte bli bättre.
Imorgon får jag förmodligen mitt paket från H&M också, visar er då vad jag fått! Puss och kjam, vi hörs sen!

FRUKOST/ BANAN VANILJ YOGHURT

yammi


TRÄFFA ELIN IMORGON

Då var planerna satte för imorgon, ska träffa min kära vän Elin och vi ska vandra på stan en sväng, sedan ska jag övningsköra 1 1/2 för att ladda upp inför min allra första övningskörning på körskolan på torsdag, ska bli spännande!

PONYTAIL


BORED


DAGENS LUNCH

Dagens lunch fick bestå av Spaghetti och köttfärsås, omnomn.

-


BABYSITTER

Godmorgon!
Vad har man för sig en dag som denna? Jag ska i alla fall gå med min lillasyster till tandläkaren och sen ska jag va hemma med henne och Steffi hela kvällen. Kanske blir kul, kanske inte, brukar inte vara så händelserikt att vara barnvakt men vad gör man inte för dem små liven.

MONDAY


ASKBLONDA SLINGOR

Idag gick jag till frisören, jag var jätte nervös, kunde knappt äta, mitt hjärta slog i 100, satt där i 3 1/2 timme och detta blev resultatet.

BESTÄLLT

beställde lite grejer från rean från H&M nyss, saker som jag tänkt köpa innan men inte orkat, men nu var det ju rea oc istället för att behöva betala över 500 kr fick jag allt för lite över 300, kalasbra. Ni får se allt när det kommer! :)

GODMORGON ALLESAMMANS

Tjoho, längtar som tusan tills på måndag, ska nämnligen klippa håret och färga det, kommer bli hur spännande som helst, men är väldigt nervös också eftersom jag inte varit blond sen jag gick i 7-8an. Vi får se hur det blir.
Idag regnar det, som vanligt. Solen är sällsynt för man ser den knappt aldrig, så himla tråkigt.
Idag ska jag gymma, sen bara chilla, eftersom det ska regna hela dagen. Nu ska jag kolla kläder på Nelly.com för att jag har så otroligt tråkigt. Goodbye.'¨
Den här färgen ska jag försöka få.(bilder tagna från nåns blogg)

8000 KRONOR RIKARE

Då var min älskade Stiven borta, jag la ut den för 14 000 men fick 8000, känns jävligt surt men det var en liten söt kille som kom och eftersom det är en del fel på moppskiten och den började läcka olja och allt så fick han den för 8, det viktigaste är att den är borta nu så nu har jag bara en kvar att sälja.
fet jag såg ut

NU AR DET SOMMARLOVV

Känns bara konstigt och jag är sååå arg över ett betyg. Fick ig i Affärsjuridik och han varnade alla som va på väg att få ig utom mig, så ger han mig bara ett ig. Får man göra så? Måste man inte varna först så jag för det första får en chans att förbättra. Idiot.

SNART SOMMARLOV

Yihoo, eller vad säger ni? Lyckorus på hög nivå.

NEW IN

När jag var på kupolen i veckan fick jag med mig denna väska hem, så nu är det struket från listan. Idag köpte jag en platt/locktång och den fungerade utmärkt, det var ganska lätt att göra lockar med den, vilket brukar vara ganska svårt även med locktänger (enligt mig) haha. Så ett tips till er som vill ha plattång och låocktång i en och samma tång :D

YOU ARE THE ONLY ONE, I ADORE YOU

Varför kan jag drömma om dig där jag såg vad som skulle hända, jag bad till Gud i drömmen att jag skulle få en andra chans och att kunna ändra. Jag fick en chans och gick rakt fram till min mamma och sa allt jag ville säga, allt jag fick osagt sa jag till henne, jag fick henne att le och hon försvann inte.
När jag vaknade förstod jag att allt bara var en dröm och att jag aldrig sa dom där saKerna till mamma och att jag inte fick en andra chans. Jag kommer aldrig kunna säga hur mycket jag älskar henne till henne öga mot öga, bara tyst till himlen och hoppas att hon hör och vet.
Mamma är fortfarande borta och det gör så ont och det sårar mig att drömma om henne där jag gång på gång i drömmarna pratar med henne och att hon återuppstår och lever, men sen när jag vaknar så är glädjen borta, för hon kommer inte tillbaka, nånsin. Och där ligger jag och har precis drömt att hon finns, bara några centimeter bort från mig. Det gör så ont.
Är det så att mina drömmar om henne beror på att allt jag går och tänker på är henne, jag vill så gärna att det inte ska vara sant, och jag vill så gärna att verkligheten ska vara en dröm. Vill bara vakna. Varför drömmer jag att hon kommer tillbaka gång på gång, varför kan jag inte acceptera att det inte kommer ske. Vad jag än gör kopplas mina tankar till mamma, jag gråter när jag går hem från skolan, på kvällarna och innan jag fixar mig på mornarna. Jag får tårar när jag ser dina vänner, när någon pratar om sina mammor eller när folk på stan pratar om döden, så fort jag hör ordet döden blir jag alldeles tom. Jag orkar inte gråta mer.
Det känns verkligen som att allt påminner om dig.
Jag vet att du inte vill att jag ska gråta när jag tänker på dig, jag vet att du vill att jag ska le och vara glad. Men det är så svårt att föreställa sig när jag tänker på allt jag gick miste om, jag saknar dig och ingen kan förstå hur tom jag känner mig, hur dum jag känner mig för det var du som skulle levt istället. Det var du som förtjänade livet. Du och ingen annan. Du gjorde allt för oss, även fast du vart arg, så gjorde du ändå allt, och allt du fick tillbaka var skit. Jag önskar bara att det var jag som tagit mer hand om dig istället.  Jag har ont i magen varje dag och har haft ont sen dagen då du försvann. Saknaden av dig är bara för stor och klumpen i min mage har växt fast. Jag önskar att du hör när jag säger att jag älskar dig och att jag saknar dig och om jag skulle få fem minuter på mig att fixa till allt skulle jag göra det, skulle göra allt.
Jag önskar bara att jag var med dig den kvällen, att jag inte lämnade dig som jag gjorde... Det känns som att allt var mitt fel. Att jag inte brydde mig, men det gjorde jag. Jag brydde mig så jävla mycket om dig, även fast jag inte visade det. Jag önskar att jag sa dem där tre små men ändå värdefulla orden till dig, för det var kanske det som skulle fått dig att orka? Men jag sa dom aldrig och jag förstår hur det borde kännas att säga att du älskar dina barn men inte får svar tillbaka, jag skäms, jag älskade dig men svarade aldrig. Jag är så dum, en idiot. jag hatar mig själv.
Funderingar som finns i mitt huvud varje morgon, varje dag, varje kväl och varje natt, varför? Jag vet fortfarande inte varför du försvann och jag önskar jag viste så jag någonsin kan gå vidare. Jag trodde att jag redan räddat ditt liv en gång, och det var den värsta händelsen i mitt liv. När du låg medvetslös och jag viste inte vad jag skulle göra. Jag förstod ingenting. Jag skulle inte ens hem till dig den kvällen men jag kom ändå, och du överlevde trots att du föll i koma och det var då du fick reda på att du hade diabetes. Jag trodde verkligen att du skulle få leva ett bra liv efter det, men du skulle helt enkelt inte vara här på jorden och du försvann fortare än någon kunde ana.
Jag vill bara spola tillbaka tiden så allt kunde bli bra, att vi kunde få allt bra som vi aldrig hann få, att vi skulle få lösa våra strider och problem, nu kan det aldrig lösas och jag får bära på smärtan att inget blev bra. Varje tår jag gråter är för dig, jag önskar att tårar var som pengar i himlen, då skulle jag nog få tillbaka dig. Jag skiter i mitt ig i matte, om du hade funnits hade förmodligen det varit anledningen till att jag gråtit lite, men nu är det som ett sandkorn på en strand, ingenting. Jag bryr mig inte ens. Det enda jag bryr mig om är dig, och det började jag bry mig om försent. Jag tog dig för givet, så som alla andra runt omkring mig. Jag vill att du ska höra att jag älskar dig, jag vill att du ska känna det. Du var verkligen den viktigaste personen i mitt liv, utan att jag viste om det. ♥

min fina mamma, jag hoppas du vilar i frid. Det är tomt utan dig och jag saknar dig och ditt skratt.♥




LOVELY YOU, I MISS EVERY SECOND OF OUR TIME


ÄR SÅ SJUUUUKT SHOPPINGSUGEN

Godmorgon, eller god dag eller kanske god eftermiddag, jag är så sjukt shoppingsugen, men det suget lämnar jag till imorgon, för då ska jag till kupolen, ska. Med vem är inte riktigt bestämt men någon blir det i alla fall :-)

I MISS YOU SO MUCH


I WANT THIS SO BADLY


NANANAN

Tjohoo!
Vad gör ni sötnozar, tihihihi <3<3<3<3<3<3<33
Jag sitter i Kevs säng och väntar på att han ska bli klar i duschen så jag kan få nån föda. Är as hungrig assow. :(:(:(:(
h3h3h3h3h3h3h3h3, skämtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH.
Jag har gjort klart alla skolsaker nu (vissa har jag skitit i) och det känns amaziiing! Nu kan jag äntligen få pusta ut efter all skola och allt hemsk jag gått igenom och tänkt på, och det är så jäkla skönt. Nu kan jag fokusera på framtiden, och att försöka ta det lugnt och få nån ordning på mig själv och att äntligen få försöka må bra.
Nästa termin blir förhoppningsvis bättre och roligare men nu ska jag se fram emot ett lugnt och skönt sommarlov.
förövrigt så saknar jag mitt hjärta så otrolligt mycket :(

BESTÄLLT

Har beställt en kläning till Isadoras dop, senare ska jag köpa spetsskorna från H&M.

SKA KÖPAS

har länge letat efter en plattång, och har funnit den perfekta! Den kan både platta, locka och ge volym i hårbotten, mwa! Den ska inköpas.
dock så kostar skiten 1000 kronor, men det är ju värt att köpa en dyr en gång så slipper man köpa en ny varje år.

VAR RÄDD OM DITT LIV, DU HAR BARA ETT


NEW IN

Godagens! har varit en jätte skön dag idag, ska ner på stan med Adelina ikväll och kolla på Rix Fm festival. Tänkte bara slänga in några av mina köp den här veckan! puss





RSS 2.0