SAMIRA

Samira Kraft, en tjej som sprider glädje vart hon än går, hon som alltid säger hej med ett stort leende och hon som är vännen alla borde ha.
En vän som stått vid min sida under denna svåra och jobbiga tid och en vän som förstår och kan trösta. En vän man kan vara sig själv med och som man inte vill släppa taget om. Jag vet inte enda person som är så stark som min vän Samira, som gått igenom så mycket men ändå håller hakan uppe och kämpar vidare trots att man ibland känner att det inte finns något att gå vidare till.
Hon har funnits där för mig och fått mig må bra de stunder vi är, hon har ställt upp för mig oavset vad och hon har påminnt mig gång på gång att hon ställer upp om det är något.
En vän som Samira är svår att få, och om man får en sån vän, håll fast vid den och släpp aldrig taget för ni kamske aldrig träffar någon sådan underbar person igen.

DAGENS NEW IN

Eftersom min pruttkatt kissade ner min förra väska så fick jag lov att köpa en ny, bra inköp!

GRATTIS MAMMA♥

Min största önskan just nu är att få dig tillbaka, tillbaka hit till jorden. Jag har alltid vetat att du är en ängel, men jag trodde aldrig att du skulle flyga upp dit så snart.
Det är fortfarande svårt att förstå att du aldrig kommer igen och jag tänker på dig varje dag, vad jag än gör så finns du i mina tankar.
Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden så jag kunde säga att jag älskade dig, jag önskar att jag fick krama dig en sista gång. Jag önskar mest av allt att du vaknade och allt kunde bli som vanligt.
Livet är annorlunda nu och det är svårt, jag tänker på vad jag gör och på vad jag säger. Jag har märkt hur mycket jag pratade om dig förut och jag pratar om dig än, jag har märkt hur mycket alla andra pratar om sina mammor och jag önskar att du var här för jag har så mycket att berätta för dig.. :(
Jag önskar att jag hann ge dig den där indianen du alltid pekade på när vi gick på stan, men jag hann inte, jag hann ingenting, för helt plötsligt var allt försent.
Jag älskar dig, och Grattis på din födelsedag, du är värd att vila nu, det har du gjort dig förtjänt av.

världens finaste mamma

FIIIN!!

Äntligen är den min!

HEHEHIHIHUHU


GODMORGON


TJENIIIIIZ

Tjenis!
Vad har ni för er? Har köpt Kevins kamera + stativ så nu blir det förhoppningsvis bätte bloggning med mer bilder. Ligger i hans säng och väntar på duschen, imorgon blir det en massa plugg med min vän Samira. Och förhoppningsvis kommer min älskade telifoniiiis!
oooch tråkigt nog hittade jag ingen bild på kevins dator så det blir ett tråkigt inlägg. pussinusss

BESTÄLLT

Hittade detta snygga gröna skal till min samsung som jag kommer få, så passade på att beställa det! wiho.

WHEN I SAW YOUR NAME OM THE SCREEN


BESTÄLLD

Har nu beställt Samsung galaxy note med 5,3" skärm, är såååå glad och nyfiken på den!

STOCKHOLM I HELGEN

Längtar till nästa helg, ska till Stockholm med älskling och i veckan ska jag köpa min mobil, längtar som tusan!! Börjar också bli frisk vilket är skönt men skit tråkigt att det är skola imorgon, längtar inte! känns som att jag ligger efter i allt och att det kommer vara svårt att ta igen. Jag vill bara att allt ska bli bättre, orkar inte gå runt och må dåligt hela tiden, från och med nästa vecka ska jag ha kul och sysselsätta mig mer så jag får bättre tankar i huvudet. kisseees!
mjaaao

I HELGEN BLIR DEN MIN.


jag går och funderar varje dag, varför det blev som det blev.
Varför du fick gå och varför jag fick stanna kvar.
När man inte fick säga allt man ville känns allt så otroligt dumt.
Man visade sig vara en idiot som inte förstod nånting.
Varje gång jag hör kyrkklockorna ringa tänker jag på dig, varje gång jag känner en ljummen vind tänker jag på dig, varje gång jag ser solens strålar tänker jag på dig och varje kväll tittar jag upp mot den mörka himlen och ser mot den starkaste och största stjärnan, för jag vet att den lyser för bara dig.



PRUTT

Är foooooortfarande sjuk, blir galen, på riktigt. Ligger i kevins säng, tänkte kolla på alla Pretty little liars avsnitt jag missat medan han är i skolan, han kommer hem klockan 5 idag så jag har mycket dötid. Ska även försöka plugga, få klart engelskan t.ex.
me and samajra

BILLIGT GODIS

Fick tips av Samira att det var billigt godis på Ica maxi, så jag och Kev åkte dit och köpte 1,2 kg för bara 36 kronor! Hur billigt är inte det? Så nu ska jag ligga o mysa hos honom med godis och krya på mig.
Godis botar allt, eller hur är det man säger..?

TAKE ME TO THE PLACE CALLED PARADISE


YOU MAKE MY HEART SMILE

Jag har aldrig varit med om en sån otrolig människa i mitt liv, jag vet inte om hjärtan kan le, men i hans närhet känns det så. Tiden har gått så fort, hela 2 1/2 år och jag är fortfarande lika kär i honom, han är min allra bästa vän, förhoppningsvis han jag kommer leva mitt liv med. Det är en sån fantastisk känsla när kärlek håller och går bra. Jag blir irriterad på folk som säger att det goda är kort, att ingen kärlek håller, att man ska bli kär, göra slut och bli kär igen, jag håller inte med. Varför bli tillsammans med någon om man vet att man ändå inte kommer vara med den, viljan är starkare än det man tror. Om du tror att det inte kommer hålla, nej då gör det inte det, men om du vill att det ska hålla, då gör det oftast det. Säg inte att du ska bli kär igen och att du måste kyssa många prinsar innan du träffar den rätta. Den rätta kommer när du inte letar, den bara kommer och när den väl gör det, då vet du. Sen är det inte säkert att det alltid håller "föralltid" men du måste i alla fall få känna så, för det är så det ska kännas när man är kär. Du ska känna att det är han du vill leva ditt liv med.
Jag älskar min pojkvän, ingen kan slå den kärleken jag känner till honom, den är oslagbar. Vi kommer jätte bra överens och vi bråkar aldrig, vi har aldrig bråkat. Och då säger folk att det är omöjligt att man inte bråkar efter en sån lång tid, men har man rätt kemi mellan sig då behöver man inte bråka. Tänk på det nästa gång, det goda behöver inte alltid vara kort, faktum är att det onda kan få vara kort ett tag nu.
kisses.
världens finaste kille i mina ögon.

BLOND JAG VAR

Shit vad blond jag var förra året, kommer nån ens ihåg mig såhär?

NAMNAM


KUL ATT MAN ÄR SJUK

Kul att man blivit sjuk, täppt i näsan och i halsen så kan knappt andas.. har ingen nässpray så vet inte vad jag ska ta mig tiiilll. får panik.. huvudvärk och trött som en trött kamel. Blir nog hemma imorn med, kan knappt sova på nätterna för jag kan inte andas. buhu. synd om mig.
Idag har jag och mitt hjärta 30 månader tillsammans, känns helt underbart!
ni får en bild på nellys sovställning. Godnatt!

BOWLING

Haft en asbra kväll tillsammans med Samira, Kevin och Johannes.
foton från Samira! :D

SLÖ

Godmorogon, såhär tidigt har jag inte varit upp på hela veckan tror jag. Ska till mammas lägenhet och fixa det näst sista tror jag, sen hoppas jag att det blir klart. Inte så kul att gå in där varje helg och plocka när man vet vad som har hänt..
Aja, jag har en massa planer i mitt huvud men ingenting jag vågar dela med mig av just nu i bloggen. så, vi hörs senare!

BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE


ÄLSKLING

Världens finste och bästa katt

FREDAAAAG!

Känner att denna helg kommer bli liite mer rolig än alla andra trötta helger. Eller ja, jag ska göra något jag inte gjort på väldigt länge, sen jag var liten faktiskt. Spela bowling, jag vet inte vad jag ska säga om det, tror inte att jag kommer tycka att det är superroligt, men det är värt att prova i alla fall! Så på lördag blir det discobowling med Kevin, Samira och Johannes. ska vinna!

LIVE FOR TODAY, BECAUSE YESTERDAY IS GONE AND TOMORROY MAY NEVER COME.


LOVER

Är hos världens bästa människa nu, jag är så lycklig när jag är med honom. ♥

NYTT!

Mascara 169- åhlens
Puder 119 (tror jag)- åhlens
parfym vanilj 195 åhlens
parfym brörn borg 150 åhlens

THE BRIGHTEST STAR SHINES FOR YOU


ONLY PLACE WE MEET, IS IN MY DREAMS.

Bara för att man bråkar betyder inte det att man inte älskar varandra.
Bara för att man tjatar betyder inte det att man inte älskar varandra.
Bara för att man skriker och är trött på varandra betyder inte det att man inte älskar varandra.
Man skriker åt varandra, man kan säga att man hatar varandra, att man aldrig mer vill se någon, att man bara vill växa upp och slippa se varandra för just då för tillfället känns det så. Orden känns så mycket tyngre när man är arg och man vill såra den andra så att man får vara ifred. Med sen efter ett tag får man skuldkänslor, för jag är inte en sån person som vill såra andra, jag blir arg på mig själv, ledsen och besviken. Hur kunde man säga dom där orden till någon som betyder så mycket för en?
Jag hatar känslan av fångenskap.
Att aldrig kunna säga förlåt.
Att aldrig mer få se hennes leénde.
Att jag aldrig kommer få säga hur mycket jag älskar henne.
Ibland får jag panik, för varje gång jag tänker på att hon är borta kan jag inte tro det, det är som att min hjärna inte tillåter mig att förstå. Jag vill förstå, för jag vill kunna gå vidare utan den här enorma klumpen i min mage varenda dag.  Utan alla tårar varje morgon och kväll, jag vill förstå att hon är borta, men varför får jag inte?
Bara tanken att hon ligger i nått kallt rum gör mig illamående, jag bara går och väntar på att hon ska vakna, väntar på ett samtal att jag ska få komma och se henne igen.
Ni anar inte hur det känns, nästan det enda vi gjorde hemma var att bråka, och varje gång hon kom hem kom hon med ett leénde på läpparna och var så glad och berättade allt hon gjort med sin klass och hur mycket hon tyckte om dem. Sen satt vi alltid och åt tillsammans och lyssnade på finska nyheter. Men sen vart alla nästan alltid osams och sa dumma saker till varandra, jag säger inte att det bara var mitt fel, alla sa elaka saker till varandra. Men känslan av att aldrig kunna göra allt bra är starkare än någon känsla just nu, att jag aldrig kommer få säga hur jag egentligen tyckte.
Jag hoppas hon vet att jag älskar henne, för det gör jag. Av hela mitt hjärta, ingen kan ta en mammas plats, ingen. Även om vi bråkade mycket den senaste tiden så älskade jag henne enormt mycket och det kan ingen ta ifrån mig.

CHAAAA

Tjena!
Sitter ocg glor på Bigbrother, så jävla bra, men Sipan är så sjukt dryg att man bara vill strypa honom.
Idag har jag gymmat och sen kollat på lägenheter, är så himla sugen på att flytta hemifrån, få inreda, laga mat själv och bara bestämma över sig själv. Det tråkiga är ju att jag inte har något jobb, och om jag skaffar ett jobb så måste typ hela min fritid gå åt ill att jobba, och det låter ju inte så frestande..

SÖNDAG

Tjoho!
jag vet att min blogg har varit ett emovrak den senaste tiden men jag antar att det är helt förståeligt? Jag försöker att tänka på annat och då går det bra, även fast jag tänker på henne mesta tiden av dagarna just nu. Jag är i alla fall nu hos Kevin, han sover (som vanligt) och jag är vaken. Ska platta håret och slänga på lite smink för att sedan gå hem och äta frukost och sen ska vi åka till mammas lägenhet och fixa med alla grejerna. Ska ta kort på mitt rum senare i veckan så ni får se hur det blir.
Vi hörs!

EN MÅNAD SENARE

Och du är fortfarande borta, vi saknar dig hur mycket som helst, livet är inte detsamma utan dig.♥

skit

åååh!! jag är så förbaskat arg på den som nu bestämmer över våra liv! Vem har rätt att bestämma när någon ska dö, eller leva. Det är så sjukt, vill bara ge han/henne en fet jävla smäll för att den tog min mamma ifrån mig innan jag ens han säga förlåt eller göra saker bra. Går med en klump i magen varenda jävla dag för jag mår så dåligt över att jag inte hann säga vissa saker. Det är så sjukt, livet 'är sjukt, orättvist och dumt. Varför ska man ens födas om man inte får leva klart sitt liv? När hennes liv försvann av ingen anledning alls, INGEN!!
gråter varje dag och jag vet att jag alltid kommer ha den där klumpen i magen och ångern i hjärtat att jag inte gjorde något åt situationen.
jag önskar att jag uppskattade dig mer, och att jag borde sett att du gjorde allt för mig, jossan och Robin.♥

FILM OM DÖDEN

Kändes aningen ovärt att gå på japanskan halv nio imorse, vi kollade på en film om döden. Perfekt tänkte jag då. Kollade ner i boken hela tiden, var nära att börja gråta flera gånger, sen varje gång jag kollade upp sa dem nått om döden eller "mamma, förlåt mig" och massa saker. Tur att jag inte förstår vad dem sa så jag kunde göra annat.

SUGER ATT VAKNA UPP TILL DETTA


GYMFOOD

Ska snart dra till gymmet med min vän Adelina, sedan ska jag påbärja en lite spännande grej, ni får veta om en månad! kisses!

WEDNESDAY


HÄNGER MED SAMIRA

 


PANCAKES


HEJHO

Sitter och äter frukost, mannagrynsgröt med russin och sylt, världens godaste frukost!
Inväntar Samira för vi ska plugga engelska och sedan göra pannkakor innan skolan. mums.
Nu är det bara att räkna ner till nästa lov antar jag?

DET ÄR SÅ SVÅRT

jahapp, då sitter jag här och gråter igen, vissa dagar går bra. Dvs när jag inte är ensam, för då kan jag tänka på annat. Men nu är jag helt ensam och får tid att tänka, och då är det väldigt svårt att tänka på någonting annat än på mamma. Jag förstår inte att det kan vara så svårt att acceptera, att förstå att hon aldrig kommer igen, att jag aldrig mer kommer få se min mamma, att jag aldrig mer kommer kunna säga förslåt för allt jag sagt, gjort och allt jag inte sa och gjorde. Jag skulle gjort allting så mycket bättre, inte bara tagit för givet att hon skulle finnas där hela mitt liv. Livet är så förbaskat jävla orättvist och jag önskar jag var där för henne när hon behövde mig. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag var en sån idiot, vad folk än säger kommer jag aldrig tro på deras ord, även fast jag säger att jag förstår.

äppelkaka

God kväll på er. Idag var vi i mammas lägenhet och kollade lite vad vi skulle spara och inte, känns så konstigt att bara gå dit och ta hennes saker. Fast jag tänker att jag tar det som påminner om henne mest, men det känns ändå så jobbigt att slänga nestan allt resten. Ja, ni förstår nog.
Hennes böcker t.ex. hon sa att man aldrig ska slänga böcker, hon var en bokfantast och läste hela tiden och berättade om alla böcker hon läste. Och varken jag, Robin eller Josefine tycker om att läsa, så det känns extra jobbigt att slänga hennes böcker, det är inget vi kan spara för hon hade tonvis. (ordagrant)
Nu har jag och Kevin bakat äppelkaka, kommer bli kalasgott!

 


SOMETIMES IT'S HARDER TO FORGIVE YOURSELF THAN ANYONE ELSE.


"CHEESBÖRJARE"

Omnomn


THE RESULT

Blev en massa uppklippt och massa slitet hår åkte bort, som ni kanske ser. Blev ganska nöjd. :)


KLIPPKLIPP

Nej vetni, har beslutsångest för jag vet inte om jag ska ha brunt eller blont hår. Det känns så jobbigt att behöva gå till frisören varje gång jag ska färga håret. Men jag är så sjukt sugen med att göra något med mitt hår, typ klippa snelugg eller något. Var ganska länge sen jag gjorde det, men samtidigt vill jag spara ut min lugg så det ska bli lika långt som det andra. Hmm, vi får se vad jag och mitt hår får för mig ikväll. Ska nog klippa lite i det, för skojs skull! :)

NEW IN

Jacka Carlings 699 :-
Sport bh Gina tricot 149 :-
Linne stadium 249 :-

SUGEN PÅ ATT BLI BLOND

Är apigt sugen på att bli blond, men är fett rädd att det ska bli fult. För det vill man ju inte. Sånhär färg skulle jag velat ha.
Snyggt/fult?


KUPOLEN MED ADDEEE

Åååh som jag längtat efter denna dag, kupolen och shopping står på listan. Slänger in senare vad jag köpt!


THE BEST THINGS IN LIFE AREN'T THINGS

Hej på er. Har typ sovit en timme tror jag. Är hur trött som helst efter denna dag. Men jag ska snart åka iväg hem till min pojkvän och sova där. Kommer nog somna tidigt ikväll men det kanske är lika bra eftersom jag ska upp imorgon för att sedan åka till kupolen med min vän Adelina. Kanske bloggar lite ikväll men vi får se hur länge jag kan hålla ögonen öppna. ♥

THE BEST PEOPLE


THE STARS ARE HOLDING YOU TONIGHT

Idag var mammas begravning, det värsta av allt är ju att jag fortfarande inte har insett att hon är borta, jag hoppas varje dag att jag ska få ett  samtal att hon har vaknat. Men för varje dag som går blir jag bara mer och mer orolig... Varför är det så att vi har så svårt att inse, att vi fortfarande har hoppet kvar även fast det inte finns något hopp längre. Det var en jätte fin begravning med fina blommor och hälsningar och fin musik. Men ändå så känns allt som ett rent helvete. Varför är livet så himla orättvist för, varför försvinner alla som förtjänar att leva?
Jag är i alla fall tacksam för alla som kom för mammas skull, hennes vänner och människor som hon älskade och som älskade henne. Stort tack till er! 

MAMI

annonsen i tidningen (och nej pappret är inte hårigt, det ser ut sådär)
mammas klass skrev om henne i tidningen.
prästens tal om mamma på begravningen.

TACK 5B

Tack 5B för era fina brev till mig, jag fick en massa tårar i ögonen och det var jätte fint. Läste också eran insändare i tidningen som var hur fin som helst, ni ska veta att hon pratade om er jämt hemma, hur mycket hon tyckte om er och hon berättade alltid om er när vi satt och åt och hon fick alltid sådana skrattutbrott. Hon sa att hon inte ville jobba som lärare när hon var hemma på morgonen, men att hon tyckte att det var så kul när hon väl kom dit. Det är inte bara viktigt att ha en bra lärare, det är också viktigt att ha bra elever! Och det sa hon varje dag att ni var.

ÄNTLIGEN!!

Äntligen kommer jag in på bloggen! Har varit strul i nån vecka med mail och en massa saker. Jag har massa inlägg att skriva och ska komma igen med bloggningen så fort jag bara kan.

RSS 2.0