SCHOLOLOLOLO

imorgon är det friluftsdag, sen vandrar jag hem till min älskling och pömsar där, sen dagen efter har jag studiedaag! älska! Så då ska jag ligga där i hans säng bland alla mysiga täcken och kuddar och se när han lider för att han måste gå upp. hihi.

JAG ÄR SÅ KÄR

ååh, jag är så kär så kär, kan fortfarande inte förklara, efter över två års tid hur mycket jag älskar dig. Det är helt sjukt. Verkligen. Du är verkligen speciell, jag vill ha dig föralltid, jag vill leva mitt liv med dig, jag vill se saker med dig, uppleva saker tilsammans med dig. Du är min största dröm som jag aldrig vill vakna upp från, om jag skulle göra det skulle jag be till Gud att få drömma om samma dröm varje gång jag somnar.
Jag kan inte säga annat än jag är så lycklig att jag blev kär i världens bästa och fina kille.

YJULÄN

vad händer? jag är såå sugen på att göra videobloggar, men vi får se. Vad ska man prata om liksom? Men lite roligare än inga inlägg och inga bilder alls + att det är nog lite roligare att kolla på :)

MISSION IMPOSSIBLE

Idag ska jag, Kevin och Johannes gå på bio, det blir mission impossible som jag inte är så sugen på att se, men gör det för Kevins skull eftersom han bjöd mig på New years eve och som faktiskt är en kärleksfilm. Så jag lär väl gottgöra honom med att gå på en ation (tror de e action)
See you later.

LILLA ÄRTAN

som myst ner sig i mina täckisar.

JAG.ORKAR.INTE.BLOGGA.

Det suger att blogga, det är inge kul när man varken har dator eller nå redigeringsprogram. Man ser inte hur bildderna ser ut på den här lilla skärmen heller. funderar på att lägga ner bloggen. Eller i alla fall ta ett upehåll tills vi fått internet hemma. Vi får se :)
prutt

SOMMAR, KOM NU

Hejsan, äntligen kan jag blogga igen. Igår drömde jag mig bort hela dagen för jag ville bara ha bort den här dumma vintern, vill aldrig mer ha vinter, usch och fy!
Satt på tumblr och kollade sommarbilder och kollade sommarkläder också, underbart.
I sommar ska jag vara ute hela dagarna när det är fint väder, ska inte sova hela dagarna som jag gjorde förra året, haha.
Yepp, det är mina sommarplaner, vara ute och sova mindre. Ska också klara körkortet i sommar! :D

HELLO ON YOU

Huur mår ni?
Jag är hungrig, igår åt jag ingenting så typ dog innan jag fick mat på natten. Är typ alltid hungrig.. men tur de för mat är ju det gottigaste som finns!
Fast jag längtar efter kladdkakan hemma hos mamma ändå, men den lär nog vara slut.
Nu ska jag väcka min ängel sen tvinga honom att ge mig mat. Pusshej!

FÖR ER SOM INTE SETT DEN

Min mentor visade oss en video idag och jag tycker ni borde se den!

DANTES, DEN GUDOMLIGA KOMEDIN

Här kommer trailern som jag och Elin gjorde. Blev lite kasst med ideér och filmning, men det blev en trailer iaf!

ISKALLT

Godmorgon kära ni, vad har ni för er, kan ni hålla med om att det var iskallt imorse? Jag vart typ arg för att det var så kallt. Gjorde ont i hela huvudet för det typ frös till is, eller nått.
Får hoppas att våren kommer fort.

KVÄLLSINGLÄGG

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg sådär på kvällskvisten nu när jag är aktiv bloggare. Så fort jag skaffat photoshop så kan jag göra lite mer roliga saker också.
Föresten, ni kanske får se vår engelska film vi håller på med i skolan om jag får visa den för dem andra i min grupp. Vi ska ha sexualkunskap på engelska med ettorna på våran skola så vi ska göra sexfilmer, (och nej inte såna sexfilmer.) så våran grupp ska prata om olika fetisher och vi ska visa några med /bok till barbiedockor. Spännande jag vet, hehe. Men som sagt, vi får se om den dyker upp här i bloggen så håll utkik! Ni kanske också kan få se en trailer jag och Elin gjort till en film/bok vi gjort till svenskan.
Pusshejdå!

GLÖM INTE MIN TUMBLR

Hallå, ni har väl inte glömt min tumblr som jag också ska börja uppdatera. Kolla gärna in!
http://walkontherainbow.tumblr.com/

BABYSITTER WANTED

Kollade på en ganska bra film igår, den hetter "Babysitter wanted". Den handlar om en tjej som ska flytta hemifrån för hon ska börja på en annan skola, sen skaffar hon ett jobb som barnvakt men hon hinner knappt dit förns det börjar hända konstiga saker.
1 2 3 4 5

EN DAG KVAR

Sen är det ääntligen fredag och helg! Ska sova ut denna helg, för jag pallar inte vara såhär trött när jag är i skolan. Men det kommer väl bli som vanligt antar jag, lägga mig 5 på morgonen och vakna runt elva. Som varje helg. Men nu ska jag försöka!

ÄNTLIGEN UPPE

Eftersom Nelly hade ner ramen och den gick i tusen bitar så har jag inte haft nånstans att ha den, men jag har velat satt upp den så länge, så nu satt jag upp den på väggen bara tills jag skaffar en ram. Denna bild betyder faktiskt oerhört mycket för mig, på en massa olika vis och jag är jätte lycklig att jag fick den på min 16 årsdag!

STÄDAT RUM

Tänkte att ni skulle få se mitt otroligt snygga rum, fast... Vet inte varför men det tar timmar för mig att städa det, och det är egentligen ingen mening med att städa det, för det kommer se lika förjävligt ut nästa dag.. suck. Insåg också att jag hade samlat på mig en aning för mycket papper från skolan också...


18 JANUARI

Om en månad och 3 dagar fyller jag 18! Sen ska jag börja övningsköra på våren och ta körkort innan Kevin!

TJUBRE KALUBRE

Heeeeej mina kära, har bestämt mig för att skriva minst tre inlägg per dag! Sen på helgerna om jag inte har tid att blogga får jag försök fxa nå tidsinställda inlägg eller något.

NY SKOLDATOR

Men nu kan jag äntligen blogga igen!
Fick en ännu mindre än vad jag hade förut, gissar att denna är på runt 10, min förra dator va 11, nånting. Men den duger väl antar jag! Det är också Windows xp på den och inte windows sju, vilket suger lite mer.. så har inte photoshop eller nånting.. :s Och det är det mesta jag saknar. Men i alla fall, jag lever och nu ska ag börja blogga igen! Bra va?

++





LÅNAT KEVS DATOR. MAH SAVIOR.


JAG BLIR LACK PÅ DATORER

Guess what, i fredags slutade min skoldator att fungera. Min hårddisk har krashat. Så nu kommer jag inte in på datorn. Så nu har jag ingenting att blogga på, ingenting att jobba eller skriva skolsaker på eller nånting. Den har varit lite konstig på senaste tiden och låtit som en tickande bomb, men i fredags var det verkligen illa så jag bestämde mig för att spara alla saker jag ville ha kvar, men hann inte direkt långt innan allt stängdes ner. Kaputt.
Känns så himla kul.
Bara så ni vet eftersom jag bloggar som en kratta.

ANATA NI MUCHUU NA NO

Sitter på japanskan helt själv, ingen har kommit ännu, vi börjar typ om en kvart och jag är typ den enda på skolan. känns bra, känns nästan som att jag missat något.
hehe. Imorgon är det fredag och det ska bli så sköönt! eller vad säger ni..?

LEDIG IMORGON

Imorgon så har jag inga lektioner så blir inge bloggning. Slängde in några idag men jag lovar er att jag ska bättra mig!

:*


HEJHEEEJ


NYTT SCHEMA

Har kollat mitt nya schema nu som börjar om två veckor, känns väl inte lika chill som det jag har nu men...

THANK YOU MAMI

Har nu påbörjat mitt indiska tema på mitt rum, bra va? Dom här kuddarna var det superrea på och kostade egentligen 400 kr styck men vi fick dom för 125 kronor. Hur bra?! Och tofflorna böhöver vi inte ens snacka om, love them! hahah.

TJENA

Hej på er. Sitter hos Kevin och ska nog snart pömsa. Har gått upp typ nio dom senaste dagarna så känner mig duktig. Egentligen borde jag plugga imorgon, men jag pallar verkligen inte. Jag längtar inte till skolan, usch och fy, nu vill jag bli vuxen..

ME TODAY


NEW IN

Gick på stan med Elin idag och hade jätte kul! Hittade en massa saker också, bl.a. det här.
Linne H&M 149 :-
Jeans Gina 199 :-
Tshirt JC 99 :- rea
två earcuff Glitter 59 :- styck
3 trosor H&M

LITE GAMLA BLOGGBILDER


TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG

Har sett på några bloggar att dem tippsar om en hemsida så man tjänar pengar på bloggen väldigt fort.
Det enda du behöver göra är att klicka på min länk här till vänster och bli medlem. Och för varje ny medlem som klickar på din länk får du 70 kr.

Du behöver heller inte skriva in något kontonummer utan det gör du när du vill ha ut dina pengar.
Lycka till! :)

LANA SIMS I SWORDLAKE

Jag och Kevin ska lana, så vi hörs på tisdag eller onsdag. Kommer tyvärr inte ha kameran med mig så det blir tråkiga inlägg :)

RSS 2.0